2. 5. 2024

23 příspěvků u článku “Nejstarší českou stranu definitivně zlikvidovali Hamáček a Maláčová. Do Sněmovny se ČSSD nedostane

  1. Já si myslím, že nejen tito dva, ale všichni, kteří kdy byli ve vládě během těch 30ti let ji postupně potápěli všemi těmi tunely a tím co předváděli, takže už jim nikdo nevěří, že by se najednou změnili a dělali něco pro tento národ.

  2. Protože to postavili na starých strukturách.(Gajdušková,Urban,Štěch,Stráská-trafikanti do smrti) a s tím turistou Stropnickým? to je hřebík do rakve.A lovec funkcí p.Birke?
    Jak se budou sčítat střední Čechy,tak bude mít problém i p.Babiš ,za to postavení na 3 p.Jermanovou.

    1. Já se hodně obávám toho, že nám bude nakonec vládnout jeden velký slepenec z pidislepenců. To teprve bude mazec. Každý průser, který společně vyplodí budou házet jeden na druhého a jediné na čem se shodnou bude tradiční vlastní zvyšování platů a ještě hlubší posun do rekta EU.

      1. Taky to v diskuzi píšu,že kroutit jim s krkem budou ti nejmenší ,bez kterých se neudrží, až vláda padne.

  3. Díky rozumným voličům jsou KSČM a ČSSD v prd…., stejně jako prodejnej policajt s jeho , Pitomio už se těšil do vlády, ale utře suchý z nosu – s polofašisty nikdo nechce nic mít mimo Babiše, který by se spojil i s čertem, aby se udržel u koryta a nešel do vězení – už aby tam byl. Teď ještě, aby do urny vhodily zbytky proruského zlodědka, který bude blokovat demokraticky zvolenou většinu, ale ono na něj brzo dojde. Těším se na komentáře všech těch Nováků, Lubajsů, Milanů, Jan, Dan, Han, dementa McMac a jim podobným.

  4. Katastrofa nic jiného se nedá napsat !!! Češi jste normální tupci kteří tou to volbou jste poslali Čr ještě hlouběji do Eurosojuzu a 70% slušných normálních občanu na to jen doplatí !!! Hanba všem kteří nešli k volbám a nevolili nějakou stranu z výběru – Ano- Spd- Čssd- Přisaha !!! Tohle je ještě větší katastrofa než Černobyl !!!

        1. Tvoje zapšklé příspěvky říkají něco jiného. To znamená, že jestli nejsi bolševik, tak jsi úplný debil, který si neuvědomuje, co píše.

          1. S debilem schovávajícím se za příjmení Novák je zcela marné diskutova. Jeho názory patří tak do KLDR nebo Běloruska. Nejraději by 40 % národa postřílel, 20 % zavřel a zbytku nařizoval, jak se má chovat.

          2. Jenom si nejsem jistý, jestli nazváním Nováka debilem vlastně neurážím debily.

          3. Uvědomuji si moc dobře co píši a co za opravdou katastrofu jste zvolili !! Bohužel duchodci a obyčejní lidé na to jen doplatí !!! Ty to volby jsou stejný pruser pro 70% národa jako vítězství komoušu v roce 1948 !!! Bílá hora – unor 1948- srpen 1968 a řijen 2021 = katastrofa pro ten to stát a drtivou většinu občanu !!!

          4. Tyhle volby jsou katastrofa pro socky, budou se muset začít živit prací.

          5. Ty debile ty to volby jsou katastrofou pro všechny duchodce a manualně pracující lidi kteří nemají platy od 30 tis.kč výše !!! Ti kteří nemakají nechtějí makat a vysávají stát – cikáni fetky a podobná luza ti o nic nepřijdou těm pořád bude stát sypat prachy !!! I proto jsem volil Spd aby to to jednou pro vždy zatrhli a stát přestal vyplácet podpory netáhlum kteří nepracují delši dobu jak 6 měsicu a kteří nemají v každém roce prokazatelně odpracováno minimalně 6 měsicu !!!! Na trhu práce bylo k 1.7. 2021 více než 500 tis. pracovních míst – každý muže pravovat ne se válet na podporách !!!

          6. Ty jsi tak blbej, že tomu svýmu příspěvku věříš. SPD jsi volil, protože jsi žlučovitý trouba, který nic neumí.

  5. Už jsem to psal nejednou soc.dem. je strana vyčpělá,která už nemá lidem co nabídnout.V dobách R-U nebo za 1.republiky měla význam. Dnes to je strana hamižných darmožroutů. V době po listopadu 89 dodnes nadělali více škody než užitku. Jsem rád,že skončí na smetišti dějin. Bravo voliči !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *