29. 4. 2024

6 příspěvků u článku “Nostradamus dal pro rok 2022 hrozivou věštbu. Zemi čeká náraz, NASA se tím zabývá

  1. Nasa je klidná, my můžeme tedy být také…., proroctví souvisí s klimatickými změnami…, a jiné bláboly zase. Pane můj, vždyť z té Evropy se stal prostor k nežití pomalu. Tady se lidi krmí jednou fantasmagorií za druhou. Nasa, jako všechny ostatní amer. organizace je slet podvodníků a manipulátorů. A klima. změna? Dobrá bajka. Ještě bude mít mnoho dějství. A ať břinkne co chce tady. Jestli civilizace zhyne dříve, či později… Za stavu do jakého se nechala zavléct… Páničci si stavějí hluboké bunkry proti všemu snad. Celá prý údajně podzemní města. No vpořádku. Touží v případě problémů po záchraně, což se o běžné populaci říct nedá. Ta je nadržená na vše co ji může zahubit a ještě tleská, hýká a radostně poskakuje. Ale zpět k,, vyvoleným”.
    Vaše bunkry budou i Vašimi hrobkami! Jak se píše v knize Zjevení,že ti co žijí v jeskyních tam budou s příchodem soudu i pochování. Neuniknou.

  2. Nějaký meteorit velikosti 2 fotbalových hřišt by na Moskvu spadnout měl. A pak take na Amíky. protože se do všeho serou.

  3. Tohle je prostě opět článek pro systémově pokřivené bytosti co už nemyslí sami za sebe a hltají jednu hloupost za druhou. Vypůjčím si pasáž z jednoho popisku toho co žijeme za realitu. Líbila se mi a souhlasím.
    ,, Mnozí lidé (biorobůtci) rezignovali a ani o tom nevědí (podvědomě) na neustálý boj a nekonečnou otročinu, kde polovinu života tráví nádeničinou v práci, která je ani mnohdy nezajímá a druhou polovinu tráví zotavováním se z této otročiny. Pokud není biorobot zrovna bezdomovcem, tak celý život dře a veškerý svůj život obětuje ekonomice, které sice ani nevěří, ale nevidí žádný jiný způsob, jak by se dal život žít jinak.
    Sní o tom, že se jednou osvobodí („až vyhraju ve sportce, až zdědím barák po rodičích, až si najdu zazobaného manžela“), ale tyto sny jen slouží k tomu, aby ho ukonejšily, aby lépe snášel nepříjemnou realitu. Místo, aby své sny naplnil, nachází v nich jen myšlenkové útočiště.,,

  4. děkuji autorovi za výblitek 🙂 nazdar ty kluku jesdně ušatá 🙂 Pokud vím, propočítany jsou všechny objekty od velikosti 2km v průměru a ty do průsečíku země nevstoupí během příštích 1000let. Do 150m v průměru to je složitejší, ale ne katastrofické. Zamyslete se nad sebou o čem píšete, a hlavně, nešiřte nepravdivé a poplašné zprávy které se nezakládají na skutečnosti. TO BY VÁS MOHLO STÁT HODNĚ ENERGIE, popřemýšlejte si o sobě, zda má pro vás smysl, setrvávat v redakci…..

  5. Paní Kateřina je pomýlená (ne Medicejská, ale Petříčková). Kateřina Medicejská byla manželkou Jindřicha II. A neměla to prý lehké. Jindřich II. byl prý děsný proutník.
    Nostradamus, když byl vyzván, aby se dostavil ke dvoru, měl ve své vizi, že pokud tam bude v určité době, přijde o hlavu. Opozdil se tedy. Po příjezdu vyřkl proroctví, že Francii bude vládnout několik dní jednooký král. Nikomu to nedávalo smysl, ale při následném rytířském turnaji Jindřichovi projela skrz oko tříska ze zlomeného dřevce a on po několika dnech zemřel. To, že se vše vyplnilo, v důsledku znamenalo, že Kateřina Medicejská nad ním držela ochrannou ruku, což v té době nebylo jednoduché.
    Jeho proroctví mě taky napadlo před téměř 20 lety, kdy byly zvěřejněné fotky z Marsu. A naskočila mně husí kůže. Proroctví, co se stane s lidstvem pár dekád potom, co lidé spatří na Marsu svojí sfingu. Už jenom proto mají ta jeho proroctví váhu. Dovedete si představit, že by před půltisíciletím někoho napadlo, že za půltisíciletí k nám budou lítat fotky z Marsu?. To samé: ničivé povodně i požáry po začátku milénia (o válkách nemluvě, ty jsou tady pořád, ale v tom proroctví nějaký význam měly).
    Když jsem ta proroctví v před koncem minulého tisíciletí četl, nenapadlo mě, jak budou pravdivá. Máme (či vlastně nemáme) se na co těšit.

    .

  6. Já Nostradámovým proroctvím moc nevěřím!!!!!!!!!Ano některá se vyplnila ,ale drtivá většina ne!!!!!!!A jinak pro skeptika Antonína,globalní oteplování vědecky podložený fakt,ale já jsem přesvědčen že i tak lidstvo přežije,hlavně ta nejvyspělejší,to jest bílá a žlutá část a zbytek zhebne!!!!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *