29. 4. 2024

9 příspěvků u článku “Češi absolutně netuší, že každá pračka dokáže usušit prádlo. Stačí stisknout jediné tlačítko a je hotovo

  1. Jasný, když už není v zimě pomalu kam věšet prádlo, tak k tomu přidáme ještě ručník. ..a nebo rovnou 2 velký osušky. To jsou moudra. Číst tyhle články jsou už jen na pobavení.

  2. Zdimani na nejvyssi otacky muze pradlo nicit taky. Pokud je mokre, tak staci nechat odstredit znovu, pripadne trochu prerovnat nebo neco ubrat.

  3. Aleši,kam se na mě hrabeš!
    Já mám nápad, jak ušetřit za myčku nádobí a ještě přitom vyprat.
    Dáte k prádlu špinavé nádobí a zapnete. Ponožky, trička, kalhotky, či jiné hadry, krásně vysmejčí nádobí a po ukončení praní zbývá jenom prádlo rozvěsit na šňůry a nádobí dát do pořadačů.
    Nápad úžasný až převratný, musím však poníženě přiznat, že zdaleka nedosahuje výjimečné kvality nápadů europoslanců, nebo ministrů vlády, sídlící v Česku.

  4. “Stačí stisknout jediné tlačítko a je hotovo”
    Opět zjevná lež v titulku. Nahlášeno.

    “Češi absolutně netuší, že každá pračka dokáže usušit prádlo.”
    Autor opět tak trochu “pozapomněl” v tomto několikrát zrecyklovaném článku zmínit, jak jsou na tom jiné národy. A taky jaké národnosti je on sám 😃.

    Mimochodem, je komické zrecyklovat tento článek právě v období velkých veder, kdy bychom měli být rádi, že můžeme rozvěsit mokré prádlo doma, a trochu tak ochladit vzduch.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *