10. 5. 2024

4 příspěvky u článku “Italský restauratér popsal Čechy. Jsou pořád horší, nejsem tu na ně zvědavý

  1. Tak pokud to tam takhle funguje tak do té Itálie jet nemusím. Moje dcera a zeď mají opačnou zkušenost. V Řimě za kafe a zmrzlinu zaplatili 1000 Kč po přepočtu tak to je tedy drsný tringeld !

    1. A to už je nějaký pátek asi 8 let. Takže dnes by to byly 2 tácy ? Tak běžte se vycpat.

      1. Nevím proč tu pořád nadavate na Čechy? Arabové,a rusy nadelaji takový binec na stole jako by tam hrabaly slepice.Nalozej si plný stůl jídla ,ano plné talíře,všechno rozhrabou,až to padá na zem a jsou jen dva.Tak jsme se dívali jak to vše snědí .No nesnědli .A jak se pozná Čech a Slovák?Tak ti si po sobě pěkně uklidí .Rusové a Ukrajinci chlastaji celou noc,a zvracejí kde se dá .K tomu hulakaji a obtěžují koho potkají .To že Češi nedají disko je úplně normální ,vždyť když v cizině poznají že obsluhují cizince ,natáhnou ho jako špagetu.Tak jaký disko?Vždyť když jedem do zahraničí na dovolenou ,neznamená to že budem rozdávat peníze na všechny strany.Taky máme málo a nám disko nikdo nedá za to že jsme k nim laskavě přijeli .

  2. V Egyptě jsme si koupili zmrzlinu 2x,,,platili jsme 10ti dolarovkou.Prodavajici si penize vzal a zmizel.Cekali jsme na zbytek peněz téměř půl hodiny .On vykukovaly za rohem ,a když jsme chtěli volat policii najednou přišel a vše vrátil .Malém nás zmrzlina stala na naše 260 Kč.A to chtějí disko ???

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *