9. 5. 2024

9 příspěvků u článku “Jitka Čvančarová končí. Drsně se navezla do svých kolegů, to jí nezapomenou

  1. Paní Čvančarová je milá dáma a určitě i dobrá herečka je tu spousta hwreček které si hrají na megahvězdy a kdyby neexistovaly seriál ,tak jsou bez práce viz Burešová. Jenže tyto hvězdy si neuvědomují ,že jejich popularita začína a končí hranicemi ČR . Jen málo herců se dokázalo prosadit v Hollywoodu, ale ti se chovají a vystupují s velkou pokorou . Což ty pseudo hvězdy neumí!!!

  2. Děkuji této herečce, že za moji osobu vyjádřila moje smýšlení o současné české kultuře.

  3. Paní Čvančarové naprosto rozumím. Nechápu, proč ji autorka článku napomíná, že by neměla kritizovat současnou českou filmovou tvorbu. V 90 % českých produkcích se jedná o velmi plytké scénáře o současných vztazích, nejlépe s několika milostnými trojúhelníky. Rovněž vulgarita vyjadřování ve filmech přitvrdila. Není na co chodit do kina

  4. Že dnešní filmy nedosahují kvality zlaté éry vynikajících režisérů a točí se líbivé “kasaštyky” ví každý pamětník. Srovnání s evropskou špičkou prakticky chybí, kina i televize převážně překypují , mírně řečeno, americkými sra.kami.
    Když dostal Menzel Oskara a nabídky z Holywoodu, tak poznal že v cenzurních podmínkách ČSSR má více tvůrčí svobody, než v tamních komerčních podmínkách – a odmítl..
    Také úroveň populárních nekonečných seriálů logicky nemůže být vysoká. Lidi, živící se herectvím, lze přehazovat vidlemi, tak nějak tvoří kdokoli, což je sice pro ně příjemné, leč nikoli na koukání.(jeden čas každý vařil, dnes každý píše a vystupuje)
    Prostě umění nahradila komerce v tom špatném slova smyslu.
    To není o paní Čvančarové, ale o současnosti.

  5. Je kvalitní herečka, dobře že si vybírá role to značí ledacos o jejím charakteru to většina herců neumí

  6. Určitě není taková hvězda a sexbomba, jak se o ní píše a jak si zřejmě myslí.
    Je to sice pěkná žena, ale jakmile je někde vidět, má na sobě nějakou šílenost.
    Její prsa, sory, vytahané obří….něco odporného. Dá se přece obléct i s vkusem, ale zřejmě chce na sebe upozornit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *