19. 5. 2024

4 příspěvky u článku “Zdiskreditovaná bioložka Peková opět promluvila. Obává se vakcín a naznačila, že mutace viru někdo vyrábí uměle

  1. Tak na “arogantního pabla roku” tady kandiduje spíše autor článku A. Kulhánek, který používá slova jako “zdisktreditovaná”, “desinformace”, “pavěda”, atp aby ukázal svoji morální a intelektuální převahu nad dr. Pekovou. V současné době se však na zákkladě nových důkazů ukazuje, že dr. Peková zřejmě měla s laboratoním půvdem viru SARS-CoV-2 pravdu a byla jen zesměšňována proglobalistickým mainstreamem, na jehož propagandu A. Kulhánek naivně (nebo za peníze?) naskakuje a tak potvrzuje, že je “Kulhánek” nejen z hlediska rozumu ale i morálky.

  2. Ty hlupáku, netvrdím, že paní Peková má pravdu. Ale je dobré si vyslechnout jiný názor. To se ale v dnešní době nenosí. Já si to dobře pamatuju. Kdo zpochybnil jediný názor o vůdčí roli Strany a Sovětského svazu, ocitl se na okraji společnosti. A už jsme tam zase. Je mi z Vás na blití. Sluníčkáři, zastánci jediné pravdy.

  3. Je na čase povolat Mudr. Soňu Pekovou. Z těch lží co tu byli má největší pravdu. Je to kapacita!

  4. Co se týká dlouhodobých účinků. V 50. letech si lidé sypali do vlasů DDT, protože dle vědců bylo pro člověka neškodné. Používalo se i na polích.
    Vysledek? Devastující dopad do potravidnového řetězce, který stálé ještě pokračuje. Vymírání živočišných druhů, ubytek samců ryb v řekách až po snižující se plodnost mužů, která stále klesá.
    Takže jsem skeptický, pokud mi někdo tvrdí, že když nebyly dlouhodobé účinky prokázány, tak neexistují, u něčeho, co se používá pár měsíců.
    Takový člověk je buď naivní, nebo motivovaný to tvrdit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *