28. 4. 2024

46 příspěvků u článku ““Flákanec” Volný řádil v České televizi. Moderátor Železný měl co dělat, aby se udržel

    1. Proc zrovna dobytek je mnoho zalezitosti s kterymi nesouhlasime ovsem inteligentni clovek nepouziva takova slova ono je to pro nekoho nemozne

    2. Samuelku milý, které medium je Tvé oblíbené,abych si udělal obráźek o Tvém duševním stavu, chápeš ?? Pokud totiž urážíš CT 1 a nadáváš do dobytků, tak jsi pravděpodobně hlupáček….který kouká na Novu a čte Blesk… že jsem se trefil ? Nazdar

  1. Mě by více zajímalo, kdo byl potrestán za nezákonná rozhodnutí, kterými někomu vznikla škoda a kdo tuto škodu v kapitalistické společnosti zaplatil a jaký přišel trest za toto vydání nezákonných opatření. V právním státě není možné porušovat zákony beztrestně ať se jedná o prezidenta, premiéra, ministra i běžného občana, nemýlím-li se?

    1. Idiotičtí voliči spolu s bezcharakterními kariéristy mají díky volebnímu systému (hlasovací právo mají i tito) nám toto drží při životě na věčné časy a nikdy jinak. K tomu si připočtěte připodělané policisty, soudce, úředníky schvalující dotace pro zloděje…Bohužel. Lehkoživkové, hlupáci, lidsky nesvéprávní, zmínění bezcharakterní kariéristé, obdivovatelé “Vůdců”…prostě Češi, Moravané, Slezané, Chodové…lůza !

    2. Z legislativního hlediska je to asi pravda, ale v reálu jsem ráda, že jste na mě žádný covid nenaprskali!

  2. Volný blok jen zcela zbytečně bere hlasy které by se hodily SPD nebo TRIKOLOŘE ! Lidé budíček Volný blok s tím agresivním buranem a Bobošikovou nemá sebemenší naději na 5% ve volbách ! To je již větši šance že naši kopálisti porazí nepřiklad Francii nebo Německo ve fotbale 😊

    1. naopak, je super že primitiv Flákanec bere hlasy takovým obskurním skupinám jako je např.SPD . Kéž by Flákanec dostal 4,8%, o to by obral Pitomia a podobné 😀 .
      Osobně nevěím, že by voliči Trikolory, res.Svobodných a Soukromníků uvažovali přebíhali k Flákancovi.

    2. Je to tak. Ale platí to i pro Trikolóru. Ani ona se nejspíš do parlamentu nedostane a hlasy pro ni propadnou. Systém je přerozdělí převážně velkým stranám, které všechny chtějí zůstat v EU. Z hlasů pro czexit se tak stanou hlasy eurohujerské.

    3. Bohužel za flakancem jdou lidi s menší kapacitou mozku, kteří Volnému a teď i těm krasavicim věří všechny konspirace

    4. Lidé, budíček ! Nevěřte tomu “Novákovi” ! V klidu se rozhodněte zda zvolíte Volného, či Okamuru !

  3. To že má někdo jiný názor, snad není trestné!! Pan Volný není žáden blbec a naše vláda vesele porušuje zákony a nikoho to nevzrušuje. Prostě banánová republika jak vyšitá. O kovidu se vyjádřují lidé, kteří jsou mimo mísu (viz hňup Flégr) a lékařský problém je politický. Super příležitost jak očesat ne li zlikvidovat lidská práva a zbytek demokracie. Volební i politický systém je u nás sto let za opicema. Referendum se nikdy neschválí, protože to těm defraudantům nejde do krámu. No prostě hovna až po nosní dírky.

    1. Inu něco na tom třebas je, ovšem kreténským vystupováním nic nedosáhnete. Flákanec se chová jako debil a tak může oslovit jenom podobné jedince.

    2. To je .o správné slovo na pana Flégra. Kdo do televize takového volka pustíl a umožnil mu takové žvanění. To je profesor blb. Jinak s vámi souhlasím díky.

  4. Dobrý den. Konspirační teorie???. Je potřeba si vyslechnout informace a to ne jen z jedné strany a udělat si obrázek sám. Už jste slyšeli profesora Turánka?
    Odkaz zde.
    Doporučuji.

    1. Škoda, že jste se líp neučil. Ano v tupém mozku si udělejte názor sám, ale nechte si ho radši pro sebe, vy lidový filozofe!

  5. Když čtu komentář, jehož autorem je pan Aleš Kulhánek, nemohu nevidět jeho hodnocení, postoj k Volnému bloku a jeho zástupcům. Nepřijde mi to fér už z toho důvodu, že je víc než evidentní, že situace poslední doby byla zneužita. Pod “rouškou” ochrany zdraví národa naše vládnoucí garnitura používala nezákonné praktiky. Dokonce ani neumožnila setkání širokého spektra odborníků z různých oborů. Vytvořila si vlastní tým odborníků, který si svými rozhodnutími hájil spíše osobní zájmy, než zájmy našeho lidu. Nebylo umožněno našim věhlasným vědcům zavést do života kvalitní a levnější opatření a prostředky, které by vedly ke zlepšení. Vláda celý covid zpolitizovala. Začala se starat o něco, co mělo patřit odborníkům. Nikdy tady podle tabulek nebyla naplněna situace pandemie. Takže omezení, která nás postihla, byla v rozporu se zákonem. Vláda tímto způsobem je neuctivá k zákonům, je odborně nezpůsobilá a dělá si co chce. …………..Není tady síly, když soud zruší nařízení vlády, aby byla tady síla, která dohlédne, aby zákon byl funkční. A nejenom to. Vládnoucí strany vymýšlejí zákony tak, aby prosazení dodržování zákonů bylo maximálně ztíženo. Pak se ale není čemu divit, že ten, kdo to tady v zemi myslí vážně, nemá jinou možnost, než hledat obstrukce k tomu, aby mohl říci svůj názor. A není se čemu divit, když za předsedu vlády bylo možné dosadit potvrzeného agenta kdysi STB. Fakt si myslíte, že jsme právní stát?

    1. Nezbyva nez nesouhlasit az budete ac vam to nepreji na plicnim ventilatoru budete horce litovat a prosit aby vas ti doktori uzdravili

    2. Používala, nepoužívala, jestli v tý hlavě něco máte, tak vám snad musí být jasné, jak se alespoň v mezích možností bránit proti nákaze. Když vám někdo funí do nechráněného obličeje, tak jste na nejlepší cestě onemocnět. A těmhle odpíračům roušek to z duše přeju!

  6. Je to zoufalé ale účinné na lidi co si neví rady.vykrikuje ale řešení nemá .on sám by mi nevadil ale prisaly se k němu ty ženské z druhého břehu řeky Styx co už dávno nikdo neposlouchá

  7. Méně intelektuálně vybavení podporují Volného, což jim demokracie umožňuje. To je v podstatě dobře. Co je zajímavé, že opozice poukazuje na 30000 obětí viru, ale opatření prý byla nezákonná. Bez nich bylo obětí mnohonásobně více, o tom nemá smysl polemizovat. Tento scénář by nastal, pokud by opozice byla u moci. To se nesmí stát, lidé bděte.

    1. Rychlé soudy o inteligenci lidí, které ani neznáte vypovídá samo o sobě. Bohužel jste jen další zmanipulovaný jedinec systémem a médii, který neprohlídne dále, neumí analyzovat situaci a nehledá si informace. Bohužel jsme ve vlaku takových lidí všichni a mocní si s námi hrají…

    2. Hmm, proč tedy ty a ostatní více intelektuálně vybaveni nesedíte v parlamentu, ale ztrácíte čas tady psaním naprostých kravin !

    1. Ale já si myslím, že tím vyvrhelem jsi především ty ! Máte v rodině více takto postížených ?

  8. Je to blázen a takovýhle sedí ve sněmovně za naše peníze. Jak se za něho může někdo postavit. Okamžitě bych ho vyhodil a zavřel do blázince.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *