3. 5. 2024

17 příspěvků u článku ““Piráti se nám nelíbí, jsou nečitelní,” překvapila Pekarová-Adamová. S kým by ale šla?

  1. Tato duchovně vyprázdněná a uměle vytlemená madamme by mnohem více měla přemýšlet o tom, kdo by chtěl jít s ní, a to nejen politicky (předesílám ve vší skromnosti, že jak jsem stár a chor, tak za příčetného a dobrovolného stavu ani omylem:-)).

  2. Ptáte se, s kým by ale šla? A koho tím překvapila?
    No asi už nikoho, že.
    Hmm, skvělý názor měl na ni můj „arabáč“ kolega v práci.
    Snad si vzpomenu na jeho přesná slova.
    “Ta půjde s každým, a ráda, jen stačí trochu doupravit, no, hlavu a ruce do klády, přikšírovat k zábradlí na náměstí v předklonu, mezi kolena pro její pohodí dát široký špalek ať s vystrčenou škeblí a zadnicí může přesvědčovat kolemjdoucí.
    No a pro ty nespokojené, ale odvážné co potřebují přesvědčit hlavně ústy je k dispozici frontálně, je nakrátko, tak vlasy nebudou vadit, ale pospěšte si, než ji někdo pro jistotu nepovyráží zuby, pak už to přesvědčení co jde či nejde a kam, prostě to navíc může nosem a ušima ven. Vyvalené oči má už dnes, to nemusí hrát.
    Tím jediným by snad mohla být užitečná.
    Jinak, prý, po probuzení a rozlepení očí ani tím klackem z hnojiště, by na ni nesáhl”.
    Taky názor, byť nekřesťana, což se počítá, né?
    Hezký den

    1. S kým by šla?Ona při její vizáži s každým,protožebýt hnusná a ještě blbá
      určitě nikoho nemohlo oslovit.

  3. ProArabská proMuslimská promigrantská kur.. Pekarová z odporné darebácké strany Top09 která má směšná 4% voliču a drží se zuby nehty Ods aby nevypadla z Ps a nepřišla o 4 leté válení za super prachy !!! Top09 NEvolitelný ksindl tak jako ODS a samozřejmě největší zlo PIRÁTI !!!

  4. Tuto nechutnou zaprodankyni bych videl nejradeji v pecku. Nikam jinam se s jeji prazdnou hlavou nehodi. Pokud by byli samostatna strana tak by dopadli jako CSSD. POLITICKE MRTVOLY. TESIM SE AZ BUDE ANDREJ PREZIDENT A V PRISTICH PREDCASNYCH VOLBACH VAM TO NATRE NA PLNE CARE. DAVAM JIM ROK🖕🖕🖕🖕

  5. Paní Markéta Pekarová-Adamová je nejschopnější a nejpříjemnější političkou České republiky!! Jaký rozdíl oproti Aleně-Dlužene Schillerové. Navíc umí několik jazyků!! Markéto, fandíme Vám, proto jsme Vás volili!! Češi.

  6. Tak jak napsal pan Bohuš jako samostatná strana by nepřekročili 5% hranici,to samé KDU šli by do pr……jako CSSD a KSCM,je to podvod na voliče.Hnus a špinavá politika vládne jen na lžích a podvodech.

  7. Tahle paní je nesympatická již od pohledu a co teprve až bude mít moc s námi mávat, asi si užijeme…..

    1. To si pište, že nám to vše spočítá. Té jde jen o moc a koryto. Proč nevzala ministrni práce a sociálních věcí.Pěkně se jí to kritizovalo, ale teď když přišlo na lámání chleba, tak jí to začalo smrdět. Má se totiž dělat důchodová reforma.Raději bude sedět jako předsedkyně sněmovny, kde nemusí tvořit žádné zákony.

  8. Piráty nemusím,ale panika Pekarova neví co chce.Pirati jí pomohli do křesla a nyní se zamilovala do Fiali.
    Je to žena velkého zla. Pujde s tím,kdo jí dá víc a tomu dá.
    Je to hnusná dečka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *