29. 4. 2024

23 příspěvků u článku “Zeman s Klausem náhle v nemocnici. “Hospodin už to nevydržel” míní Flegr a doufá, že přibude ještě jeden pacient

  1. Vážený pane profesore, škoda že vás ve škole nenaučili, kterým pádem oslovujeme a voláme. “Pane Babiš co vy na to”?
    Tak takhle pane profesore opravdu ne.

    1. Zajímavé.
      Když nikomu, tak nikomu.
      A najednou “FlégroJJJ” jo?
      Opakuji? když nikomu, tak opravdu NIKOMU.

  2. Tak dost zavřete toho blázna na samotku a kocoura dejte k adopci. Ale teď vážně. Existence Flégra není problém. Problém je, že stále o něm někdo referuje. A ti novináři jsou opravdoví devianti a úchylové. Zeman má pravdu v tom, že novináři jsou zrůdy.

  3. Ten Flégr mi připomíná Kalouska, který svého času taky vykoukl i z ledničky, když jste ji otevřeli. Ke všemu se vyjadřoval a všude mu dávali prostor. Flégr je navíc ještě úplně šílený.

  4. Proč stále prosazují toho šílence? jak je to dlouho, co označil děti za nebezpečný odpad? A to sám je pouze biologický odpad.

  5. Pan Fleur ve mně vzbuzovat již dříve pochybnosti jako vědec, nyní zcela propadl jako člověk. O těchto třech pánech si sice myslím své, ale toto je naprosté dno .

  6. Pan profesor Flegr je v odborných kruzích velmi vážen, a že vy, co tu blábolíte mu nerozumíte, je jen váš problém, vaše mozková kapacita na to prostě nestačí, tak se s tím smiřte a mlčte.

  7. Smrťák Flegr a Pekarová-Adamová-Zubatá, to je ta pravá hustá dvojka. Zřejmě neregistrované partnerství

  8. Tento idiot, měl již být dávno někde ,nejlépe v Bohnicích pod zámkem a teplá studená na palici alespoň 15x za den !!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *