2. 5. 2024

15 příspěvků u článku “Robert Šlachta bude na konci dne zřejmě hodně smutný

  1. on do sněmovny ani nechtěl, vydělaj si kamarádi trochu peněz k výsluhám a úplatkům od podsvětí- prominentní flákači, pardon policajti

  2. Díky rozumným voličům jsou KSČM a ČSSD v prd…., stejně jako prodejnej policajt s jeho , Pitomio už se těšil do vlády, ale utře suchý z nosu – s polofašisty nikdo nechce nic mít mimo Babiše, který by se spojil i s čertem, aby se udržel u koryta a nešel do vězení – už aby tam byl. Teď ještě, aby do urny vhodily zbytky proruského zlodědka, který bude blokovat demokraticky zvolenou většinu, ale ono na něj brzo dojde. Těším se na komentáře všech těch Nováků, Lubajsů, Milanů, Jan, Dan, Han, dementa McMac a jim podobným.

    1. Jeden ti napíšu ! Tohle je doslova katastrofa pro 70% národa a plivu na všechny kteří buď volili ty zkurvené učelové koalice nebo nešli k volbám vubec !!! To je strašné co v Čr žije debilu kteří dali zkurvencum lezoucím do zadku Eu a Bruselu 27.7% a 15% !!! Jak je možné že ten slepenec Spolu měl před týdnem 20.8% a dnes 27.7 ?!! Strašné strašné strašné !!! Češi je mi z vás na blití !!!

      1. Za prvé si netykáme, to si můžete sudruhu nechat někam na Váš ústřední výbor. A za druhé s takovým hovadem (viz kvalita Vašeho příspěvku) je zcela zbytečné se bavit. Kvičte si někde v totalitách typu KLDR neb Bělorusko – tam patříte.

  3. Tohle je katastrofa a plivu na vás všechny co jste buď nešli k volbám a nebo nevolili nèkoho s dvojice Ano nebo Spd !!! Opět celé volby zkurvyla Praha a ten ksindl žijící mimo Čr !!!

    1. Díky Pražáci, Novák kvůli Vám asi emigruje do Běloruska, tam na takové Lukašenko čeká, možná si i bouchne do nějakýho demonstranta bojujícího za demokracii.

      1. Protože minimalně po 1% sebrali Volný blok – Trikolora- Přisaha ! Stačilo aby Spd mělo 11.6% a Ano 28.5% a vše by bylo v pořadku a ty svině z Demo bloku by utřeli !!! Tak hle je to katastrofa a mega pruser pro 70% normalnich lidí !!!

  4. Pan Kulhánek jako vždy dokazuje, že neví o čem je politika a měl by psát do Chovatele nebo Pečeme s Alešem. Akce Přísaha proti Prohnilým měla jediný účel – podvést dostatečný počet blouznivců, aby to dalo na slušný státní příspěvek. Toho “Pan nevzdělaný” dosáhl a nevidí to jenom takynovinář Kulhánek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *