29. 4. 2024

17 příspěvků u článku “ERÚ nečekaně zdražil elektřinu a plyn všem. Kolik si příští rok připlatíme?

      1. Když si to stále vše nechá 80% “obyčejných” lidí líbit ☹ Všichni ti darebáci v jaké koliv vládě a v jaké koliv oblasti ( elektřina- plyn- pohoné hmoty- potraviny atd.) stále jen zkouší o co ještě více obrat lidi o peníze !! Když jsme blbci a necháme si to vše líbit tak asi dobře nám tak !! Proč máme jednoznačně nejvyšši ceny v zemích Eu za plyn a elektřinu – proč je dokonce v Německu Rakousku levnějši benzin a nafta ( v Polsku o 2kč na litru ! ) atd.atd. ?

  1. Čau Mixíku. Konec hry. Fajn server byl, protože necenzuruje a nechá lidi vyslovit. Ale k receptům na bábovku, kuře v jogurtu a jak to mají chlapci s dívkami v pubertě, či jak sadit rybíz, k tomu se ani vyjadřovat nechci. Stal se z toho serveru Receptář. Ještě chybí Přemek Podlaha. Tak Ahoj Servře a ahoj lidi. Držte se v této turbulentní době.

    1. Škoda že odcházíte, aspoň tu bylo něco zajímavého ke čtení.
      Ale zase je hned neodepisujte! Vraťte se za pár týdnů a pokud přijmou na pozici šéfredaktora můj naleštěnej zadek, tak se dočkáte lepších článků!
      Třeba teď zrovna….jeden…vychází!
      Nevoní sice pěkně, ale má nějakou informační hodnotu.

      1. No. To jsem zapoměl. Čtu a poslouchám normální lidi s normálními názory a výpovědní hodnotou toho co sdělují a pak to tak dopadne. Jestli tuhle válku projedeme, tak stejně žádné důchody nebudou. Nebude komu je vyplácet a ve stínu nepodmíněného příjmu, kdy nic nebudeme nikdo vlastnit a budeme šťastní. Klaus Schwab. Ta hnusná bába z mokřin…
        Podělím se s Vámi, ale o jiné. Za chvíli.

      2. Asi mé příspěvky nesnášíte. Soudím dle radosti, že jsem se, alespoň u jednoho článku nevyjádřil. Budete mít tedy názory diametrálně odlišné od těch mých. Vpořádku. Pokud máte zdravý protiargument. Třeba k tomuto. Kdyby se opět objevili chlapi. Kde zmizeli? Jeden Brit to krásně interpretoval. V Anglii je, nebo byla povinnost projít lokálem s hadrou. A u stolu, už netřeba. Inteligentní, neviditelny zabiják totiž u stolu neútočí. Jen při cestě od dveří k němu. Pak cajk. A všimnul si tento Brit, jak do lokalu vstupují statní hromotluci a dělají tento nesmysl. Ano, ano. Nařízení. Ale o to jde. Nesmyslná nařízení je třeba odmítnout. Pak skončí. Ale kde jsou ti co by dokázali říci stop. A nedělat to. Dal hezký příklad toho, jak kdysi železná Lady M. Tatcherová vládla uzulpátorskou rukou. Spousta nesmyslů tehdy pro Brity. A dokud něco nařizovala odděleně něco této vrstvě obyvatel a pak tamté, tak jední říkali o druhých, že se jich to netýká prostě a nepomáhali si nějakým zastáním se těch utlačovaných. Až přišel zlom. A konec jejího theátru. Daň z hlavy. V praxi musel každý sáhnout hluboko do kapsy za nemovitost, kterou vlastnil. Bez ohledu na příjmy a postavení. Ano, i relativní chudák může mít nemovitost. Dle mě každý, kdo má hypotéku a dře od nevidím do nevidím. Najednou na tento nesmysl řekli lidi,, my to odmítáme, nic platit nebudeme,,. Ale svorně. A najednou se ukázalo, že císař je nahý. Její moc se ohlalila v nicotu. Obyčejná ženská, jako kdejaká hospodyně. Konec. A co to znamená? Lidi se ptají, že kdy bude této době konec. Kdy se vrátíme zase k běžnému životu v sebeúctě. Až řeknou všichni dost. Už to dělat nebudeme. Těch co to říkají přibývá, ale je stále mnoho ještě těch co to přijali za svou novou normu. Zatím se bojí, že tím, že se postaví systému mohou o něco přijít. Co si za cenu slepé poslušnosti chtějí uchovat. Brzy příjde však doba, kdy nebude co ztratit. Mít o co přijít. A příjde přehodnocení slepoty. Mám osobní radost z každé nové rány. Z každého ještě tvrdšího úderu a kopanců do národa. Málo jsou tvrdí. Měli by přidat plyn. Protože čím dříve to zavlečou do max extrému, tím rychleji celá ta šaškárna skončí i s nimi. To bude ten okamžik zlomu, kdy se řekne jednotně DOST. Přeji hezký den a moc mi nespílejte.

  2. To je fakt na hlavu…u plynu se nedivím ten není náš, ale elektriky máme přebytek…tak ,když se prodává přes burzu tak by jsme z toho mohli mít spíš nějakou slevu ,né.. .a to chtějí ještě přistavovat další jaderné bloky ..?….na co ? co z toho budeme mít?, akorát se to bude platit z rozpočtu tudíž z našich peněz,…to raději ,ať za ty peníze postaví levné byty pro mladé rodiny ,než krmit nějakou praštěnou burzu…,aby bohatli akcionáři Čezu?

    1. Akcionářem můžete být a bohatnout taky. a malí akcionáři stavět nic nechtějí,protože je to předražené,co vyřadilí Rosatom a nakonec výrobu prodávat na BURZE V LIPSKU ? Takže my stavět prodělek jen aby němci měli,když nebude foukat? a když bude,tak nám to jednoduše jako “odvedou”?

  3. 800 miliard stál podvod století fotovoltaika a stále nemají dost.Oni totiž bez státu podnikat již neumí!

  4. Do dobijecich stanic je vám všechno, protože naši volení zástupci se zavázali EU podporovat elektromobilitu a nákup elektro šmejdů.akorat nám o tom zapomněli říct,a je naprosto nedůležité že s tím nikdo kromě firem kterým z toho kápne nesouhlasí.penize v tomto státě jsou ne však na důchody, ale na ksefty korporací,duhovou politiku ,neziskovky.

    1. Co si idioti zvolili ve volbách to mají ! V Německu 18% idiotu volilo stranu Zelení a v Čr zase 27% tu darebackou koalici Spolu která tak jako Piráti a Stan leze EU a hlavně Němcum do prd… což je a bude pro střední třidu žijící v Čr do roka do dvou doslova likvidační právě díky “Zelenému” šilenství !!! Pryč z EU pryč od šilených Nèmcu !!!

  5. kde jsou tuneláři Minář,Roll a jajich ovce proč nekvičí na náměsti,ještě budete na Babiše vzpomínát tak jak jste se měli za Babiše!! Ale vedli vás zločinci,aktivisti,neziskovky,kulturní jelita,slepenec tak si užívejte luzo!

  6. No, já si asi připlatím za krabičku nábojů, nebo za past na medvědy.
    Doufám, že bude hodně sněhu, aby nebyla pod elektroměrem vidět.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *