4. 5. 2024

5 příspěvků u článku “Automobilky našly nový zdroj čipů. Těžko věřit, z čeho je draze dolují

  1. Obraťte se na E. Muska. On vám milé automobilky s čipy pomůže. To bude fajn chlapík. Ne? Hodně lidí mu skočilo na lep. Obyčejná kavka globalčíků co rozvracejí tento svět a pak samozřejmě nejsou věci vpořádku a nebudou. Tedy, ani čipy ne. Ale Musk je zachránce světa On s nimi nesouhlasí a bojuje za nás všechny. Až na to, že nikdo. Opakuji nikdo nevydělá miliardy bez plné pomoci, posvěcení a souhlasu elit, kteří by mu snadno ukázali, kde má kanec hentu a smázli by ho, jako obtížný hmyz, kdyby v zákulisí nehrál s nimi stejnou písničku a veřejnosti se prezentuje, jako jejich odpůrce. Čas od času je potřeba (falešné) protiváhy. Nabídnout kontrolovaně plebsu osobnost které naslouchají. Odvést pozornost a zatáhnout na scestí s písničkou na rtech. Tohle si za sebe myslím. Tohle je můj názor. Musku. Lidumile. Sežeň čipy, ať se ještě nějaká ta haraburda vyrobí. Díky.

  2. Dotaz. Dá se obecně souhlasit s tím, že když se ocitnete v prostoru, kde je přímo před vás vypuštěna hustá, kouřová clona, tak jste bez šancí spatřit a zahlédnout co je za ní? A tedy zanalyzovat a dle toho se zařídít co by jste normálně mohli a měli vidět, ale není tomu tak?
    Netřeba poukazovat na všechny kouřové clony. Ti co spí dým nikdy nespatří, ani když jim bude procházet pod nosem. A ti co se probudili a vidí, tak alespoň odhadují co je po rozptýlení dýmu čeká. Jaký obraz světa.

    1. Kámoš je sběratelem starých aut. Některé z jeho kousků před tím než je koupil stály ve stodole či garáži i přes 70 let. Přesto jsme je lehce nastartovali. Stačilo jen vyčistit karburátor, kontakty zapalování a dolít benzín. Zkuste 70 let nechat jen tak stát dnešní auta. Nenastartujete je ani po pár letech, neboť oxidace na elektronice udělá své.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *