4. 5. 2024

8 příspěvků u článku “Mars byl již jednou osídlen. Vědci prozradili, co se doopravdy událo

  1. Většina lidí má vědce postavené na vysokém piedestálu, jsou to pro ně tak vysoké autority, že když vědec něco prohlásí, vypínají mozek a bez jakýchkoliv kontrolních mechanismů to pouští rovnou do sebe. Opravdu hodnotný článek…

  2. On byl možná život už na planetismálách, které mohly mít (mj) podpovrchový oceán. Potom by jím byly kontaminovány prakticky všechny planety vnitřnější než Jupiter. A snad i měsíce velkých planet.
    U těch planetismál se jedná o obrovský objem i čas, takže odpadá problém, proč na Zemi vidíme stopy života už v prvních horninách, které vznikly po ochlazení zemského povrchu na teplotu pod varem vody.

  3. Je jasné, že Mars byl osídlen již dávno. V televizi před časem běžel film o pozemšťanu, který se s tamními obyvateli setkal. Ten film se jmenoval John Carter – Mezi dvěma světy. Vy tomu nevěříte? Mnozí ano, když to běží v ČT.

    1. To byl jeden z mála filmů, které jsem se nedokázal dodívat dokonce pro totální nutkání na zvracení. Multikulturalismus, liberalismus a podobné totalitní -ismy z videa přímo tekly proudem.

      1. Souhlasím, byla to kravina nebeská.
        Já jsem to shlédnul až do konce – s občasnými výpadky, jako jít si vypít kafe, něco hledat, nabrousit v kůlně nůž. …. Kvalitou (lépe nekvalitou) to nevybočovalo z toho, co nám v TV předkládají a tvrdí, že to jsou filmy+++. A je to stále horší.

  4. Vxyspělá civilizace na Marsu – na to moc nevěřím ikdyž na mimozemštany jinak věřím!!!!!!!!Ale bakterialní kvasný život tam kdysi mohl být a možná je i dnes pod povrchem Marsu,ale hodně hluboko!!!!!!!!!§

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *