28. 4. 2024

12 příspěvků u článku “Stalinovy koncentráky byly plné žen. Za trochu jídla udělaly doslova cokoliv

  1. Sovětský svaz i současné Rusko je jedna velká neznámá. Pro mě ano. Putina mám za dalšího globalistického skur. ysy. a. Je to zmetek nevídaných rozměrů. Patří mu ten Rakušanův pytel jako výraz pohrdání touto kreatůrou. Vím proč toto za sebe cítím. Je jedno co tam je za blba. Stalin, Chruščov, Brežněv, Jelcin nebo Putin. Jsou jeden, jako druhý smradlavá žumpa. Ruské vedení jsou srabáci. Tečka

    1. Odkud jste sem spadl, z ČT 24, nebo se Seznamu cz ? Co tak trocha slušnosti a soudnosti, to je asi u Vád zásadní problém ! O rozumu se raději ani nezmiňuji.

    1. A nedělí se snad Rusko se světem o své zdroje?
      To jako Rusko na nich snad sedí jako na vejcích a nikomu je nechce poskytnout? Kdepak, vyváží je normálně do celého světa a za docela rozumné ceny, akorát západ teď ty zdroje nechce. No, on by je západ chtěl, jenže Rusku ukrást, jako Sýrii krade ropu. A pokusil se už o to nejednou. Ono i ty tzv. mírové mise NATO po světě je ve skutečnosti vojenský dohled aby západní zloděj mohl bezpečně krást zdroje jim napadeným zemím. A ti ruští šmejdí své zdroje nechtějí západu dát zadara a ještě požadují po západu za ně zaplatit. Taková drzost, když západ je už od ranného kolonialismu zvyklý si zdroje v jiných zemích vzít, třeba i hrubým násilím.

      1. Lubajsi. To všechno jsou staré a známé věci. Snad nejsem úplně negramotný. Rusové mě nasr. li. Jako nikdy. Tohle, už nejsou ti Rusové z dob…, ale. To vlastně nemá smysl. Nechci to tu napsat na plnou hubu, ale vzhledem k vašemu přehledu by jste mohl odhadnout, nebo dokonce vědět co mě rozlítilo. Dost mě zklamali.

    2. Co to plácáte za nesmysly ? Proč by se mělo Rusko s někým o něco dělit ? Dělí se snad s někým o své nerostné bohatství Vaše Amerika, nebo kterýkoliv jiný stát světa? Rusko obchoduje s každým kdo o to stojí, nikoho neodmítá a diktovat mu podmínky včetně cen ceny je naprostá fantasmagorie!

  2. Stalin by se mohl nazývat i Hitler východu (východní Evropy). Jeho metody a způsoby vlády byly v mnohem podobné a někdy dokonce horší než u Hitlera. Oba chtěli ovládnout svět jen měli jiný způsob NOU HAU ! Ještě jeden rozdíl tu byl. Hitler byl zlosyn a byl od počátku čitelný chtěl ovládnout kus světa a zlikvidovat Židy a podmanit si Slovany. Když zemřel nenáviděla ho většina lidí po celém světě. U Stalina to bylo jiné šel na to pomoci komunistických bludů a lží. Když zemřel nenáviděla ho jen jistá část lidí zejména v SSSR kteří věděli co jeho vláda znamená ale drtivá většina lidí v Evropě a v Asii i Americe ho považovala za dobrého politika a upřímně ho oplakávali. Uměl dokonale klamat tělem. Byl to ďábel v rouše beránčím. To že věznil i mnoho žen jen dokazuje co byl za zrůdu.

    1. No, je tu ale přece jen v dnešní době jeden zásadní problém. Komunisté jsou na vymření,ale nacizmu se staví pomníky ! Německo je co by evropský a především náš vyděrač na výsluní po všech stránkách. Dřív jsme se hloupě klaněli východu, dnes se klaníme potupně západu. A ještě se v tom předbíháme ! Z našich osvoboditelů jsou dnes úhlavní nepřátelé, z evropských bestiálních vrahů naši nejlepší přátelé a spojenci.

      1. Chápu vás soudruhu.Tak se od stěhujte do Číny nebo do Ruska a hlavně nebuď te tady vtom zapadě ať se mu neklaníteKdyž vynechám nekolik dementních skupin co jsou dotovanýmy pro Ruskými troli tak žádný nacisti na vzestupu tu nejsou!Jediný kdo stále nevymýra jsou prolhaní komunističtí zloději, vrazi a manipulátoři.

    2. Jo ale Hitler se kmoci dostal díky zlatu z Ruska!Válku rospoutal až po uzavření spojenectvím z Ruskem! A konetrační tabory vzníkly až několik let po té co Stalin provozoval (gulagy).Souhlasím sváma .Hitlera celí svět ho nenávidí ze nej špínu ale přitom ty největší špíny skoro pokaždé přišli z Ruska

  3. No jo Stalin,nejhorší Gruzín- podotýkám Gruzín nikoliv Rus všech Dob!!!!!!!!§§A nejen v Rusku,Ale i doma v Gruzii ho uctívají dodnes jako boha!!!!!!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *