29. 4. 2024

5 příspěvků u článku “Skončila záruka a elektromobilu hned odešly baterky. Nezbylo než prodat auto na náhradní díly

  1. Krámy. Největší krámy. Pro chlapy především. Avšak jen pro ty s koulema co milují motorismus a skutečná auta. Neznám nic krásnější ho na autě, jako je burácení šesti či osmiválce. Sám jsem nějaké šestiválce měl. Ty bakelity na baterky nejsou pro mě dobré ani do sámošky na nákup, ani na odvoz koz na pastvu, jako jsme viděli v jednom hezkém Hrabalovém filmu.
    Čímž netvrdím, že někdo může zažívat s tímto pseudoautem i orgasmické ekostavy. Neberu Vám to. Mluvím pouze a jen za sebe.

  2. Stejně jde jen o to, vytlačit chudinu ze silnic a dálnic aby boháči s elektrovergly a korporace pro převoz svého zboží kamiony je měli volné a jen pro sebe. O nějakou ekologii tu jde až na posledním místě, pokud vůbec.

  3. Tohle nemá smysl řešit, je to furt dokola. Ekoteroristi si to prostě takhle vymysleli a prosadili a my s tím nic neuděláme. Respektive musíme se starat o svá stará auta a snažit se je udržet ve funkčním stavu co nejdéle, protože v dnešní době se už nedá koupit auto s motorem, který by vydržel nějaké vyšší nájezdy. Moderní benzínové nízkoobjemové oturbované tříválce vydrží sotva 150tkm. Diesel sice vydrží víc, ale ty motory jsou extrémně složité a obsahují spoustu drahých a poruchových součástí, tudíž to také není žádná výhra. Ale ono je to jedno, protože ti šmejdi stejně brzo napálí na spalováky uhlíkovou daň a to samé udělají s palivem, takže provozovat auto se spalovacím motorem bude extrémně drahé. Všichni víme, kam to směřuje – prostě auta budou mít jen velmi bohatí lidé. Otázkou je, jestli si to my ostatní necháme líbit. Nemyslím si totiž, že razantní schudnutí a extrémní propad životní úrovně, který v následujích 5ti letech postihne 90% evropské populace, zůstane až tak úplně bez nějaké reakce a následků.

  4. Dobře vám tak mentálně postižení dementi,to je jediné co ktomu mohu říct!!!!!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *