30. 4. 2024

3 příspěvky u článku “Němci zakázali naftová auta. Byl to nesmysl, přiznali teď jejich vědci

  1. Idiocie a mentální postížení všech pseudo-ekologistických a pseudo zelených fanatiků a fundamentalistů je do nebe volajcí!!!!!

  2. No jo. Když se ustupuje fanatikům, co se ani nepokoušejí zjistit jakákoliv fakta a vzdělávat se… Nebo se data naopak záměrně zkreslují. Ony ani elektromobily nejsou zrovna ekologické. Jo, nejde jim to z výfuku, je to přenesené jinam. Pro to existuje i pojem. NIMBY. Z anglického “Not in my backyard” “Ne na mém dvorku”. Je to pro pojem, kdy se ignoruje dění někde jinde, než kde máme něco před očima a nebo se naopak zdejší problémy přesunou úmyslně jinam a pak se tváří, jako že tím je všechno v pohodě. Původně to vzniklo jako pojem pro projekty, které lidé nechtějí přímo ve svém okolí jako škodlivé, ale celkem to vyignorují, když se to přesune jinam. No, elektromobily a ekologická zátěž jejich výroby a výroby baterií je ukázkový příklad.

  3. Jak se Němci chytí nějaké ideologie, končí to fatálně pro celou Evropu, viz nacismus. Klidně půjdou slepě i na smrt následovat šíleného vůdce. Z Německa taky pochází ideologie komunismu (Marx a Engels). Lenin byl žid a agent Německa, podporovaný a vyslaný Německem do Ruska provést bolševickou revoluci. Takže komunismus není ruské specifikum, jak se nám současný režim snaží nabulíkovat. V Německu dodnes existuje tzv. Frankfurtská škola, která je dlouholetou líhní ultralevicových intelektuálů, ze kterých se rekrutují progresivní aktivisté, kteří vymýšlejí ty pochybné ideologie. To oni vymysleli další utopickou ideologii Green deal. Teď se Němci fanaticky drží Green dealu a znovu vedou Evropu do zádele. Německo bylo vždycky pro své sousedy nevyzpytatelným problémem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *