4. 5. 2024

9 příspěvků u článku “Ukrajina zlikvidovala cenný systém ISDM. Rusové bez něj nemohou provádět důležitou věc

  1. Je znát, že v redakci Ukrajině velmi fandíte, ale budete velmi zklamáni až naplno vyplave na povrch skutečné pozadí války na Ukrajině. Je to nejzkorumpovanější země Evropy (a možná i světa) a vy fandíte v podstatě zločineckému fašistickému režimu, který tam byl po USA vyvolaném Majdanu rovněž dosazen z USA aby vraždil ruskojazyčné obyvatelstvo a tím Rusko donutil k invazi na Ukrajinu aby potom mohl celozápadní mainstream vyřvávat o ruské agresi a USA+NATO vést s Ruskem zástupnou válku do posledního Ukrajince, což se teď děje v přímém přenosu. Proč myslíte, že po Majdanu z Ukrajiny utekly do Evropy a dokonce i (k nepříteli) do Ruska miliony Ukrajinců? Pod fašistickou juntou v zemi plné korupce se spokojeně žít nedá, jen živořit. Kdo mohl, tak odtamtud utekl už dávno. Osobně se divím, jak neskutečně dlouho Rusko vydrželo přihlížet zločinům kyjevského fašistického režimu.

    1. Ne překrucujte fakta. Majdan začal tím že ” Berkut” zmlátil studenty, a jejich otcové se za ně postavili i vyšli na Majdan.
      A nikdo, opakuji nikdo nikdy ani ne ublížil , natož vraždil ruskojazyčné obyvatelstvo, dokud Rusáci ne obsadily Donbas a dovezli tam v kamionech jakoby humanitární pomoc, válečnou techniku, tanky, bvp a střeliva. Aj sám Putin to ve finále přiznal

    2. Tys tam žil že tomu tak rozumíš.proc Rus ničí civilní domi a jemu jedno kdo tam bydlí.proc zamezil dopravu obydlí pro chudé země . Proč ničí elektrárny vodní díla když to nepostavil. A slouží to i Rusům. Proč šetřil zbraně asi aby,mohl zaútočit. Proč Ukrajinci zbraně nevyrábí protože válčit nechtěli . když Rusům na Ukrajině ublizovali proč si je nenastěhovali do Ruska . Tak je Rus raci postřílí nic jiného neumí . Sice sou asi lumpove . Ale dá se to udělat i jinak určitě Rus se považuje za vládce .kde sou všichni odstřelovači

    3. Když se ti Rusáci tak líbí tak se seber a jdi žít s Rusakama, který jsou mírumilovný ,neskorumpovany a hlavně všude přináší jen blahobyt. Takové pohádce nevěří ani moje vnučka.. Z takových jako jste vy je mí na blití.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *