28. 4. 2024

2 příspěvky u článku “Nejspolehlivějším autem na světě je velmi levný vůz. Aneb méně je někdy více

  1. Není zlato všechno co se třpytí!!!Lepší normal auto,než nablejskaná rozežraná limuzína!!!!!!!

  2. Hlavně je potřeba nedržet a neoživovat plechovou mrtvolu. Autobazarům říkám autohřbitovy. Když starší auto, nebo zánovní, tak od solidního majitele co nemá problém s technickou kontrolou ve Vámi zvoleném pracovišti.
    A je jedno o jakou značku jde. Čkověk nestačí žasnout co všechno jsou lidé schopni koupit. Auta bez přepisu, kdy je majitelem někdo jiný, než prodávající, ale mává před nosem jakousi plnou mocí k prodeji toho vraku, nebo od člověka co je majitelem daného vozu 14 dní, či měsíc a na dotaz, proč kupoval, když hned prodává je nespočet žvástů. Vlastně bez hranic. Atd.
    Pokud člověk kupuje obezřetně a s rozmyslem za adekvátní cenu k ročníku, značce, tech. stavu a ujetých km pak je skoro jedno co to je.
    Za sebe doporučuji nové, či zánovní s malým nájezdem. Vím o čem mluvím. Myslel jsem si pár let, že ušetřím a prošlo mi rukama dost křupek, kdy sám jsem nakupoval bez rozmyslu tehdy. Nechci ani počítat ty částky za servis. To by byly nové dvě alespoň. Zase je pravdou, že to nedáte ty prachy najednou, ale postupně😂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *