6. 5. 2024

15 příspěvků u článku “Do Česka přišel nový obchodní řetězec. Úžasné zboží za poloviční ceny, i potraviny. To tu ještě nebylo

  1. Jen aby,vyhuleným holandským smažkám zavislym na kde čem,nevěřím ani nos mezi očima!!!!!!!

    1. V Ostravě jeden je, tak jsem se tam zašel podívat. Je to opravdu tak, levné a kvalitní věci, co nejsou v jiných obchodech, nebo za podstatně vyšší cenu. Pokaždé je tam plno lidí, mladí, staří, i děcka ze školy co jdou koupit sladkosti, které jinde neseženou. Asi dobrý byznys.

    2. Já nevím, ale jedinej zmatlanej( po přečtení Tvýho IDIOTSKÝHO příspěvku) mi tady připadáš Ty. To je jako kdyby o Tobě, jakožto majiteli, holanďani napsali, že jseš věčně vožralej čech, kterej jen chlastá PIVO!

  2. Kvalitní 😀 pamatuju si jak jsme si koupili sponky na potraviny. Sponky praskly ještě než jsem stihl balíček sepnout.

  3. Opravdu super, kvalitní a cenově dostupné plus týdenní akce, hodně využíváme, píší osobní zkušenost, každý může osobně poznat , než všechno odsoudí a napíše negativní komentáře

  4. Nakupuji tam už dlouho a jsem velmi spokojená jak s kvalitou zboží,tak i s cenami 👍

  5. No. Action žádná výhra. V Polsku ho máme leta. Co se tam koupilo letělo za chvíli. Už bych tam nevzal nic.
    Teď jsem četl článek o tom, jak Češi dělají útoky na obchody v Polsku a pak si předávají zkušenosti na soc. sítích i s fotkami zboží.
    Tam jedna měla orgasmus z másla za 20kč v přepočtu. Češi jsou fakt šmuk někteří, mnozí. To máslo bylo 60%takže margarýn v nízké gramáži. Máme tu mnoho kvalitních potravin za rozumnou cenu, ale ne levné. Levné jsou srajdy dobré tak pro invazivní nakupující😂😂😂hlavně, že mají dobrý pocit. Kdo tvrdí, že v Polsku je levně je úplná houba co neví nic. Chtěl bych vidět, kdo by za malou kancelář, kde není jak pálit proud chtěl platit faktůry na 800zł jen tu elektriku. Bez nájmu, vody, plyn na topení v radiátorech přes kotel na společné chodbě. To není stížnost. Mám přesně co jsem chtěl. Vydělávám dost. Jde mi jen o tu hysterii levného Polska. Zapomeňte vážení.
    A ostuda Česka je, že zaměstnanec policie musí s rodinou jezdit nakupovat srajdy do Polska. Protože za kvalitu se platí i tu. Dnes jsem byl u notáře v Cieszynie a koho nepotkám. Bývalého souseda z Kozlovic u Frenštátu pod Radhoštěm. Policista. Slouží vlasti. 🙏🙈🙉a musí jezdit do Polska. Jen si najděte na mapě kde jsou Kozlovice (kde má barák na hypotéku) a kde je Cieszyn. Jezdí prý týden co týden. Je mi ta země, už k smíchu.

    1. Jezdím do Polska každý týden a dokud tu bude fialový hnus, tak jezdit budu. Máme to za rohem. Na jednom nákupu ušetříme tak cca 400 Kč a kvalita je lepší. Ne u všeho. Drogerie za polovinu. Maso taky. Sýry tak o 50%. A hlavně DPH nedávám Fialovi a zisky německým akcionářům. Čus

    2. Ale prachy českých lidí vám v Polsku nesmrdí. Nebýt Čechů, tak chcípete v Polsku u hranic hlady. Mně je spíš k smíchu Polsko!
      Takovej šunt co dá do huby Polák, bych v životě nepozřel.
      V Polsku berete bakšiš proti Tschechischeland!
      Máte jakoby silnější zlotý, ale v přepočtu berete skoro nic, včetně přepočtu na EURO, proto musíte mít daleko velnější zboží v Polsku. Jinak by jste tam pošli hlady a chodili nazí!
      To ví i ten největší hňup v Tschechischeland.
      I to celé Slezsko je naše české. Patřilo totiž Českému království. Dostali jste ho vy, místo Československa, i když nám ho prohrála Marie Terezie v okupaci Českého království!
      K tomu ještě kus Saska. Připadlo Německu, pak jste ho neprávem dostali vy Poláci v reparacích.
      Vám Slezsko nepatří. I to město Český Těšín jste rozdělili na dvě. Původně jenom české město. Moc vás v lásce Poláci nemám. Není to tak dlouho, co mně okradli Poláci v Polsku mojí nemocnou mámu s cukrovkou, po operaci rakoviny a dvou kyčelních kloubů, hambáři polský. Teď tady budete machrovat!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *