3. 5. 2024

10 příspěvků u článku “Lidl napálil platy prodavačkám. Češi se zlobí, že oni tolik v kanceláři nevydělají

  1. Tak v tomto případě je třeba LIdl vyjímečně pochválit,protože práce prodavačky není zrovna lehká a návíc lecos si musí vytrpět od často hulvátských zákazníku!!!!!!Něco o tom vím jsem z oboru!!!!!!!!

    1. Plně s Vámi souhlasím, stála jsem na kase pár let a řeknu Vám je to očistec a k tomu máte ještě starost o svoji zónu , potravinové supermarkety jsou myslím nejhorší.

  2. Tak ať jdou úředníci pracovat do Lidlu a nemusí závidět plat.Jenže to by museli
    trochu víc máknout a ne sedět na zadku nic nedělat a to se jim nechce, živit se
    pořádnou prací.

  3. Opravdu nevím, kdo by jim tyto peníze záviděl. 30 hrubého je jen něco přes 20 čistého, což je skoro na úrovni průměrného starobního důchodu. Pokud by se nějaký retardovaný závistivec přece jen našel, co mu brání opustit teplo kanceláře a jít do Lidla?

  4. Lidl napálil platy prodavačkám. To zní jako kdyby z 20k čistého měli mít najednou 50k čistého a 33k nebo 30k ve hrubém není žádná hitparáda v této době když nájem stojí za 2+kk 16 tis

    1. Absolutní souhlas,kancelářské krysy at už ze statního či soukromého sektoru byli vždycky bezcharakterní svině a přitom kdyby nebylo nás tady dole,tak se ani nenažerou!!!!!!!!!

  5. Tak ať jdou s kanceláří do krámu ať jsi to vyzkouší prodavačky jsi to zaslouží,celí den za pokladnou pomalu se nemůžou jít ani vyčůrat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *