1. 5. 2024

13 příspěvků u článku “Kaufland provedl hroznou věc. Češi už zuří, tohle se nedělá. Tam už mě nikdo neuvidí

  1. Tak do Kauflandu chodím jen občas,ale naštěstí drtivá většina potravin je v supermarketech vakuově neprodyšně balená a i ty ostatní když je pečlivě prohlednete a jsou neporušené a nerozkousané a nezašpiněné tak je to vpohodě!!!!!!A tady v Karviné ještě nebyla na Kaufland stížnost!!!!!Ale jak říkám do Kauflandu skoro nechodím!!!!!Chodím hlavně do Penny marketu a LIdlu a ty jsou zatím v pohodě!!!!!!!!!

  2. Abychom přestali být popelnicí Evropy měla ve volebním programu naše Jourová, když kandidovala do Bruselu. Po zvolení na to však rychle zapomněla. Teď za půl milionu korun měsíčně má na starost zavádění cenzury. Co byste čekali od dcery aktivního agenta STB Jiřího Špaka s krycím jménem “Kontrolor”. Jablko daleko od stromu nespadlo.

  3. Něco podobného sem viděl kdy si ve zprávách už jenom nevím kdo to dělal jestli Jan Tůna nebo jiný reportér to už si nepamatuji ale vím že tam nemusely chodit ani do skladu a tež to byl Kaufland.

  4. Nejenže mají hypermarkety ve skladech nepořádek,ale teď vám budou prodávat předražené obilí z UK,které je geneticky modifikované a obsahuje nadlimitní pesticidy.Ostatní země ho odmítli odebírat,tak naše vláda samozřejmě neodmítla,opravdu jsme pracující v tomto státě rovni hospodářským zvířatům,a jede se vesele dál …

  5. Sakra, jak jsme fajnoví. Dodnes vidím ty pobíhající myši ve skladu obchodu, kde pracovala moje máti. Jako snaha o likvidaci stačily pastičky. Na vojně stačilo být v kuchyni minutu v klidu a myši už hledaly…A těch bylo! Když jsem přišel do obchodu vrátit suchary, že kterých mi po otevření začali lézt švábi, prodavačka v klidu prohlásila: ,, co mám dělat? Mám toho plný sklad! ” Tak se žilo. A žilo se.

  6. Za vše je odpovědný stát, který to dovolí místo pořádné pokuty, která by je přiměla s tím něco udělat jim udělá ty ty a vše je v pořádku a ještě to odnese zákazník

  7. Zahraniční obchodní řetězce se sem nahrnuli ve velkém jenom protože věděli ,že si tu mohou dělat co chtěji. Protože kdyby něco takového odhalili u nich soma ,tak by jim ty obchody zavřeli ,ale tady dobře věděli, že se jim to určitě nestane. Je to stejné jako s kvalitou potravin . My jsme skutečně popelnice Evropy všichni tu odkládají prošlé potraviny protože pro čechy je to super zboží. Stačí uplatit kontrolní orgány pár poslanců a máme tu prvotřídní prošlé potraviny a pan Prouza jim udělá za pár miliónů super promo . Děkuji Vám milá vládo ,že jen nečinně přihlížíte. Už aby ta vaše vláda skončila pak se snad alespoň trochu čechům uleví i když vy napácháte škody na 300 let dopředu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *