4. 5. 2024

9 příspěvků u článku “Je to tady. Plynové kotle jen do konce roku, pak už nic. To bude divoké, připravte se

  1. Pochopitelně hlavním problémem je dostupnost elektřiny v souvislosti s vypínáním elektráren. Elektřiny z obnovitelných zdrojů může být dostatek, ale budou chybět zdroje elektřiny v době jejich potřeby. Elektromobily i tepelná čerpadla zvyšují spotřebu při ochlazení. Ale ochlazení je důsledkem nedostatku slunečního svitu, takže solární panely naopak ve stejnou dobu výkon ztrácí.

  2. Na jak dlouho ? Ať žijí dotace. Kolik to zase stalo a k čemu ? Ač je to do očí bijící, že ty dotace je jen navýšení ceny a obrovský zisky pro jedny a zároveň obrovský náklady pro všechny a výsledky vidíme. Nejdřív dotace na elektrický, potom na plyn, teď na soláry a tepelný nenavratný nesmysly, ale plastový láhve a obaly, nebo železnici místo kamionů, to ne, tak si eko euro bláboly zasuňte kam libo. Vše je to jen zlodějina pro momentálně vyvolený.

  3. To je naprostá blbost kdo toto vymyslel ten není normální já za to dala minulý rok moc peněz nebudu s tím topit pokud mě vrátíte peníze za co jsem to utratila… Jinak jsem se rozhodla že nadále budu topit plynem jak už jsem psala vraťte mi peníze a já sním přestanu topit to mě opravdu hlava nebere blb to vymyslel 🤦🤦🤦🤦

  4. Čeští voliči jako pomatení pořád volí partaje prosazující zákazové šílenství. Tyto partaje nyní tvoří vládní pětikoalici.

  5. Tepelná čerpadla? Ta potřebují ke svému provozu elektřinu; zhruba z každé spotřebované 1 kWh elektřiny dodají 2 až 3 kWh tepla, podle okolních podmínek. Ta elektřina se vezme odkud?

  6. Nechápu, proč neustále lezeme Němcům do prdele,jsou z nás živí a velice dobře,budou nám zakazovat plynové kotle a sami otevírají uhelné elektrárny, Už se proboha lidi probuďte.S Fialovou vládou nás nic pozitivního nečeká,jsou to vlezdoprdelkove Ameriky a celé unie.Jw mi z toho na blití, pořád lidí nadávali na Babiše a teď to máte

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *