21. 9. 2024

8 příspěvků u článku “Češku vyvedli z tureckého hotelu. U bazénu vyváděla nepřístojnosti. Dejte si na to pozor

  1. Jednodušší lidé jsou bohužel v každém národě někde víc buďme rádi že u nás méně ale vyskytují se

    1. Tak mozna ne, ale jestli je zvykla ze ma co ukazovat, tak urcite mysli ze to nepotrebuje. Jen by me zajimalo, jestli ji pred ten hotel vyhodili na dve hodiny tak jak byla… No snad bylo alespon na co koukat…!

  2. Hmm a kdo je na její kozičky zvědavý??Snad místní úchylové ? A kde to doma předvádí 😜? Snad ve svý koupelně Lojzovi ?? Je to () .

  3. Další nána, nikdo na to není zvědavý, od toho jsou nudistické pláže. A ještě ona se cítila pohoršeně? To nemyslí vážně, lidská hloupost opravdu nezná mezí.

  4. Je to banda nemyslících retardů. Jsou to peníze turistů,které je živí, tak se mají podřídit jejim zvykům a ne, by se turista přizpůsoboval zvykům jejich. Sami mohamedáni v Evropě nedodržují ani naše zákony a to nejsou turisté,vale lidé, co tu chtějí žít a my jim nad tím v rámci hyperkorektnosti přivíráme oči. A to nejsou jenom hidžáby, ale i modlení v pracovní době nebo vyučování, nebo jejich vztah k ženám. Nedej bože, když někdo spálí nebo roztrhá jednu pitomou knížku. Tak,ať se Turci vzpamatují a trochu zapracují mozkem, nebo se může stát, že jim tam nikdo jezdit nebude.

    1. Mně by se taky nelíbilo, kdyby se šla u nás koupat do bazénu muslimka v burce . Respektuji místní pravidla a to samé vyžaduji od cizinci u nás.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *