9. 5. 2024

9 příspěvků u článku “Důchodci v Lidlu se zase utrhli ze řetězu. Zákazník nevěřil vlastním očím. Kdy tohle skončí?

  1. A zase důchodci na tapetě. To snad je nemoc. Když není Babiš tak zase důchodci. Ta nová vlada založila svoji politiku jako kampaň proti důchodcům. Nakupuji v Lidlu a s ničím takovým jsem se nesetkal. Je pochopitelné, že při dnešních cenách a výšce důchodu na akce důchodci slyší. Někteří si ani jinak nemůžou dovolit nákup. Zrovna tak by se mohlo psat jak se chovají Ukrajinci a jiné menšiny. To by však neprošlo. Nebylo by to korektní. U důchodců to nevadí? Pro vládu a zaprodané novináře se stali důchodci lovnou zvěří. Rozděl a panuj to je ta politika. Každá totalita si hledá nepřítele. Jednou jsou to Židé, jindy kulaci, disidenti a nyní to jsou důchodci. K tomu nastupuje ještě cenzura a zastrašování. Vrací se nám i praktiky normalizace 70.let. Dokonce dochází k propuštění z prace za politický nazor.

    1. Podle mně novinářští šmejdi z tady toho bulvárního plátku dostali velmi dobře zaplacenou vládní zakázku na štvaní proti důchodcům.

  2. To je nějaká blbost. Lidl i Kaufland jsou tak drazí, že není moc co nakupovat. Je až neuvěřitelný, že nakoupím u malého soukromníka zboží za polovinu co v Kaufu. Samozřejmě ne vše a podle toho u koho.

  3. Zas nějaký pablb do článku zamíchal i že se důchodci perou o místo v MHD. Náš ve škole učili že máme staršího pustit sednout. Tak problém bude asi jinde ne? Mladý jsou v mnoha případech burani,výjimky určitě jsou.

    1. V MHD většinou sedí mladí. Jen malé procento jsou slušně vychování. Nevidí neslyší. Při nastupování se chovají neurvale. Napadání důchodců se stalo normou teprve od nynější vlády. Udělali z důchodců nebezpečí pro stát. Dovolili by se chovat stejně k národnostním nebo sexuálním menšinám? Je to fialový hnus.

    2. Je to účelová nenávist vůči starším lidem, měli by se stydět , ale už ani neví, co to je, bohužel . Slušné chování se už ani ve školách nebere.

  4. Nikdo už nenapíše, že mají důchodci 30-40% příjem. Životní náklady mají stejné někdy i vyšší. Nakupovat v akci je jediná možnost ja vyjít s penězi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *