7. 5. 2024

15 příspěvků u článku “Piráti vytáhli předvolební tahák. Pro důchodce chtějí jednorázový příspěvek i výrazné zvýšení důchodů

  1. Když nějaká strana chce důchodce zbavit svéprávnosti, vzít jim řidičáky , nastěhovat k nim do rodinných domků nežádoucí osoby a nejraději jim sebrat důchody a nechat je dožít v chudobincích a před volbami začíná být ulisná, nevěřte ji , to už tu přece bylo hned po 89 a jak to dopadlo?

    1. Přesně tak ty zkur… ultra levičaci před volbami zcela obrací své názory a návrhy protože vidí že 90% voliču s tím nesouhlasí a volit je nechtěji !!! Piráti jsou 100× větší zlo pro Čr než komouši !!

  2. Ač důchodkyně, které je každá koruna dobrá, tento populistický, příliš průhledný tah bych Bartošovi i pirátům okamžitě hodila pod nohy.

  3. To jsou opravdu ultra zmr.. ti Piráti !! Nejdřive řvou že Babiš si kupuje duchodce a když vidí že Babišovo Ano má o 4-4.5% více než oni + Stan tak najednou chtěji přdávat duchodcum !! Snad těm ultra levičakum feťakum vítačum migrošu Bruselským vlezdopr… prosazovatelum Eura zdražení parkovacích míst zpoplatnění prujezdem centrem Prahy zdražení Mhd oslovování Rodič1 Rodič2 místo máma táta tak zvaných šleháren pro feťáky atd. Atd. – duchodci věřit nebudou !!! Piráti +Stan jsou horši než komouši v roce 1948 !!

  4. zákeřný udavači vítači migrantu,zestátnování upřednostování menšin,netáhel,fetáku slibují!! jen se dostat k moci bože ochranuj čechy před zlem!

  5. Porovnejte průměrný důchod a průměnou mzdu za posledních 30let! Že by měli důchodci nějak jásat se mi nazdá !-

    1. Pavle ,kde by na to chtěli vzít nevím, ale v Bruselu těžko. Přece si sami nepodříznou větev a nepřijdou o výnosná korýtka. A kromě toho, tak odporný rektální alpinismus vůči EU a její vrchnosti jako europoslanci pirátů hned tak někdo neprovozuje. (P.s. to malé p není překlep ani pravopisná chyba, ale výraz krajní neúcty; kladu je totiž naroveň těm smutně proslulým námořním lupičům.)

  6. Ale podívejme! Ještě nedávno obviňovali Babiše, že rozdává, jako ze svého…Piráti se chovají, přinejmenším trapně…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *