3. 5. 2024

37 příspěvků u článku “Šéf lékařů Kubek byl na venkově a popsal, jak se nikde nic nedodržuje. Na lidi je třeba vytvářet tlak, radí vládě

  1. Tak to je škoda, že jsme se nikde osobně nepotkali, to by Kubek nevyváznul tak levně jako Flégr.

  2. Teror bílých plášťů dosahuje vrcholu. Chtělo by to pořádnou pecku čenichovku pro Kubka, dále Smejkala, Hořejšího, Tachezy, Berana, uschlou Konvalinku, šílence Flégra a jiné špičkové herce v cabaretu Covidshow.

    1. To je zvláštní, jak motáte dohromady kovidové alarmisty jako je Smejkal, Tachezy či Flégr, kteří by nás nejradši přivázali doma k posteli a zakázali nám i dýchání, s lidmi jako Beran či Konvalinka, kteří mají zcela umírněné, rozumné a funkční odborné postoje a lecjakou prymulovsko-maďarovsko-kubkovskou protikovidovou pakárnu posílají tam, kam si zaslouží – tedy do pr… Jinými slovy, neházejte je to jednoho pytle, ti rozumní si to fakt nezaslouží.

  3. Na lidi se musi vyvjiet tlak aby se nechali ockovat. Zaspal jsem neco? Porad vsude vidim, ze je ockovani dobrovolne….Jak se vlastne vyviji tlak na to, abych se svobodne a dobrovolne o necem rozhold??

    Tak autorum takovyhle a podobnych mylsenek a napadu bych dal ranu pesti do nosu opakovane a nakopal bych je s radosti tak, ze by mi v nich zustala noha az po kycel….. ( vcetne moderatorky nemecke ZDF, ktera pred nekolika mesici s vaznou tvari prohlasila, ze ockovani dostanou zpatky nekolik zakladnich prav (Corona-Geimpfte erhalten einige Grundrechte zurück).

    A ze takovyhle typku, kteri propadli celosvetove covidove hysterii, kterou se snazi vstipit pod rostoucim natlakem a hrozbami i tem, kteri si dovoluji smyslet jinak, mezi nami volne pobiha!!!! (zatim jen pod natlakem a hrozbami, brzy k domu budeme donucovani vsemi moznymi i nemoznymi donucovacimi prostredky vcetne muceni. Uz socialni izolaci vnimaji nekteri vcetne me jako jistou formu dusevniho muceni – a to vse ve jmenu “zdravi lidstva je na prvnim miste”. Kdyby to tak opravdu melo byt, ze zdravi lidsta je na prvnim miste a ze se cely svet musi spojit, aby spolecne porazil “nepritele c.1 – Covid”, tak me opravdu neni jasne, proc si z toho udelali nekteri cerny byznys – politici (brani uplatku za masky), nemocnice (falsovana, do vyse lzive vymyslena cisla covidovych luzek jen za ucel dostat vice statnich dotaci) nebo dokonce i ockovacich centra, ktera take samozrejme hlasi falsovana cisla provedenych testu, za stejnym ucelem – tedy dostat vice statnich dotaci…
    Pro uplnost uvadim, ze mluvim o situaci v Nemecku. Tato situace byla pra vlade i RKI (Robertz-Koch-Institut) znama – presto byla tato informace verejnosti zatajovana a na zaklade nepravdivych, do vyse vyhnanych cisel, se “mocni” rozhodli, ze zazene narod do klece se zakazem vychazeni, zakaze stykani s prateli, zavre gastronomie a male podniky, coz vedlo k jejich likvidaci a vzniku socialnich a predevsim existencnich fobii jejich majitelu (ktere se nevyresi spolknutim jedne pilulky) atd…
    A myslim, ze by se toto dalo klidne aplikovat i na cely svet….

    Buh pry stvoril svet, ale to, jak se v nem bude zit, si stvorili sami lide.
    A jako ve vsem – i tady lidstvo totalne selhava. Misto opravdu dulezitych problemu se radsi se resi, jestli se syrecky nebo sunkovy salam smeji jmenovat syrecky a sunkovy salam. Bilionari si litaji soukrome do vesmiru s oduvodnenim, ze jsou prukopnici cestovniho ruchu do vesmiru, coz si posleze dovoli zase jen bilionari (ale kdyz napadne 2 cm snehu tak je kalamita, haha). A kdo resi hlad a ostatni opravdu vazne a placive problemy spolecnosti? Kdo kdy resil nejakou (a mnohem vice nebezpecnou) infekci (a ze jich mezi na svete koluje nespocet) zaviranim do kleci, omezovanim osobnich svobod a zakladnich lidskych prav? Proc prave se toto deje prave pri covidu? Kazdemu inteligentnimu cloveku, ktery si umi spocitat 1+1, tady neco prevelice smrdi. To, co smrdi, vyleze jednou na povrch (nebo taky ne – viz nize).
    Bohuzel strach a paniku nesiri jen lide, u kterych se muzeme domnivat, ze oplyvaji jistou davkou inteligence, a svetova media. Paniku mezi sebou siri i prosti lide, kteri se projizdi na zapadle okresni ceste v sami v aute s respiratorem.
    Velmi politovanihodne a smutne, jak lehce se “vrchol tvorstva jmenem clovek” necha zmanipulovat matoucimi vykriky “vsevedouci inteligence” a nedokaze zapojit svuj vlastni rozum a udelat si vlastni nazor.

    Zamysleni:
    Nebylo by lepsi kdyby do zeme narazilo nebeske teleso o velikosti pulky Afriky?
    A bylo by vyreseno – rychle a bezbolestne. A ta dokonalost, ktera si rika lidstvo, inteligence a civilizace, by zasla na smetisti vesmirnych dejin a bylo by konecne ticho po pesine. Ono totiz v takovem svete neni zadna radost zit – a virus na tom ma tu nejmensi zasluhu.

    Poznamka:
    Za vsim spatnym najdes cloveka, penize a touhu po moci, at uz jakehokoliv charakteru…

    Na zaver:
    Pratele me povazuji za optimistickeho cloveka…

  4. To je takovej z…d!! Vytvářet tlak na lidi. Já očkovaný jsem, ale nikde nikomu nic nevnucuji, ani nikoho nesoudím když mi řekne, že nechce a řekne mi k tomu jakýkoliv důvod.(ani ho vědět nechci, ale ridi ho rádi řeknou a já to úplně chápu) Tyhle lidi, co byli zalezlí někde pod balvanem 1,5 roku zpět nám tady teď budou nastolovat řád a radit vládě a lidem co mají dělat.

  5. Očkování je “dobrovolné” jen se na lidi tvoří větší a větší tlak a pocit víny za to že se svobodně rozhodnu zda očkování chci nebo ne.

  6. výhrůžky Vojtěcha, že nebude proplacet testy, konečně, a bude po Covidu, ostatní co straší lidi a mají z toho kšefty do teplaku. A vyvíjet tlak na dobrovolnost očkování? vypadá, že si soudruzi asi nevšimli, že je rok 2021 a ne 1989

  7. KUBEK JE GESTAPAK A NA VENKOVE NEMA CO DELAT. V PRACI SI VÁLÍ ŠUNKY A LŽE KUDY CHODÍ. TO JE TEDA OPIČAK.

  8. To jeho stálé očkování……pak nám tady budou blejt, že i očkovaný dostane covid a bude ho šířit…..To je teda očkování jak stehno……
    Pan Kubek by měl dostat tlak na hlavu a to minimálně lopatou.

  9. A co takhle nechat ty co se nechtějí očkovat na pokoji? Všechna opatření zrušit a nechat na osudu. Kdo chce, je chráněn, kdo nechce, jeho svobodné rozhodnutí. Když se nakazí, ať si klidně na covid umře.
    Základem svobodné společnosti je mít možnost svobodně a bez nátlaku rozhodovat o svém osudu.

    1. On je problém v tom, že se může nakazit, roznášet nákazu a nakonec i umřít i ten očkovaný.Kdyby to bylo ta, že už by nemohli onemocnět, spousta váhajících by váhat přestala.- Takhle je tu možnost znovu onemocnět a taky nikdo neví- nebo neřekne- jaké následky to očkování může mít.

  10. Pan Kubek by potřeboval pár pořádných českých facek aby se staral sám o sebe a nesral se lidem do života.Nevim kde bere tu drzost vyhrožovat lidem díky kterým se má jak prase v žitě hajzl jeden..😡

  11. Tento zbytnej darebák už měl být dávno utracenej.Očkovat děcka nějakou sra.kou u které nikdo nezná dlouhodobější účinky je zločin.Ta urputná snaha naočkovat úplně všechny je strašně podezřelá.Snad se to vše jednou objasní a tihle darebáci dostanou co proto.Postřílet je by bylo moc milosrdný

  12. Pan Kubek má naprostou pravdu , jsem na sřední moravě , a tady se nedodržuje vůbec nic . V obchodech sice respirátory , roušky nosí , ale pod nosem . Rozestupy žádné , klidně vám s respirátorem pod nosem funí za krk . V Hranicích na Moravě ve zdejším hypermarketu Albert byl pár s dítětem který neměl na puse vůbec nic, a nikdo jim nic neřekl. Bohužel musím konstatovat , že někteří z nás jsou naprostí ignoranti , a potřebovali by pádlem přes ústa.

    1. Vezměte se s Kubkem za ruce a nafackujte si vzájemně, to co oba vypouštíte z pusy jsou pořádný srajdy,každý si můžeme snad žít po svém,když se bojíte lidí ,zálezte do zemljanky a dejte pokoj normálním žijícím lidem

  13. musí vždy nahlásit kam jede abych jej stihnul – pokud něco takového chtějí zavést jako je placení testů nejsem proti protože tím pádem rapidně klesne počet testovaných a najednou nebude skoro žádná nákaza

    1. Moje řeč,ať jde debil do hajzlu a spláchne se.Nechápu jak takovýho kokota mohli znovu zvolit jako prezidenta lékařské komory.

  14. A on se diví, že se lidé nechtějí očkovat? Když po očkování budou mít vážné následky tak se nemají kam obrátit. Vláda i výrobce dali ruce pryč od toho aby nesli následky za očkování

  15. Šéf lékař kripl Kubek by potřeboval především vytvářet pěstí pořádný tlak po jeho nevymáchané hubě.

  16. Drahý pane doktore, u nás na venkově, jsme v celku v pohodě. V obchodech, restauracích se držíme “pravidel”, ale o výkendu, ten vývoz z Prahe. My si říkáme u piva čau, nelíbáme se, nepějem po třetím pivu, neb do práce se den druhý musí a když není někomu z nás gut tak sedí doma. Což bývalo dobrým zvykem i za dob obyč. chřipky.

  17. Milna Kubek je velký zbabělec. Stačí mu zavolat do ordinace na Proseku. To mu dojdou argumenty.

  18. Jsem si skutečně nemyslel jak vzdělaný člověk může mít tak málo rozumu ! To co pan doktor předvádí je naprostá demagogie a snůška blbosti. At přijede na venkov vícekrát a myslím že dopadne jak nejmenovaný poslanec na koštu vína v Boršicích.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *