7. 5. 2024

6 příspěvků u článku “Německo ostře tlačí na očkování. Pokud bude třeba, neočkované lidi zavře doma i s negativním testem

  1. Nebudou smět využívat služeb, klesnou tržby, začne se propouštět a zavírat, klesne výběr daní a nakonec nepůjdou nikam ani očkovaní, protože bude všude geschlossen. Koukám, že Milka se nakazila BSE. Mimochodem, pro migranty to platí taky?

  2. Ŕíká se, že když má Nejvyšší bytost (Bůh, Manitou, Alláh,…) někoho už pořádně po krk, zatemní mu rozum a nic dalšího už dělat nemusí… Škoda jen, že u těch konců musí být i lidé, kteří za nic nemůžou.

    V dané chvíli by realisticky smýšlející člověk již zjišťoval způsoby, jak omezit nežádoucí účinky vakcín, bude-li k očkování donucen. Již očkovaní čtenáři by mohli prozradit, zda jim někdo doporučil nějaký přípravek na ředění krve, například Acylpyrin, k omezení trombotických komplikací. Tipuji, že naprosté většině nikoliv, přestože internetem takové informace proběhly. Samozřejmě takové prostředky nejsou vhodné pro každého, záleží na aktuálním zdravotním stavu potenciálního pacienta. Kdo nemá příslušné znalosti, měl by jejich použití konzultovat se svým lékařem.

    Z toho vyplývá, že téměř nikdo nemá skutečný zájem na zdraví občanů, kromě nich samotných. Každý by měl – před očkováním – navštívit svého lékaře a příslušné informace po něm požadovat, včetně bezpečné hladiny protilátek pro přijetí očkování.

  3. Nevěří naší zkušenosti? Dopadnou asi stejně. Budou jedničky v počtech úmrtí na světě! U nás po uzavření obcí, okresů a krajů jsme se vyšvihli na nezáviděníhodnou první příčku na světě. Jestli zkopírují tento chybný manévr ČR, nebudou se stačit divit!!!

    1. Počet nakažených a zemřelích na Covid byl z velké části díky více než 30% spoluobčanum kteří odmìtali dodržování všech vládních nařizení a ojebávali je kde se dalo !!

  4. No panečku to je “teror” ! Ale hlavně že v Čr ta zkur… opozice nadává a štve lidi proti nařizení vlády ať co se týká nošení respiratoru tak dalších nařizení či doporučení !!! To to zavést vláda Babiše v Čr tak se 30% národa vztekne !!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *