5. 5. 2024

9 příspěvků u článku “Pirátská kampaň je stále zoufalejší. Vymýšleli ekologickou zmrzlinu, Babiš okamžitě zasmečoval

  1. mysl udavaču pirátu je fetem na urovni zloděje zlodějskýho Kalouska ten taky nic nevymyslí než špínu,křivárny,má prochlastaný mozek tak zneužívá dementa.

  2. Piráti jsou levičácká totalitní hovada. Jsou to naprostí poskoci Brusele. Vybírat zmrzlinu ohledně uhlíkové stopy může pouze debil. A čokoládovou určitě zavrhli kvůli rasismu. Hovada!

  3. Piráti jsou ultra levičáci feťáci vítači migrantu Bruselští vlezdopr….. zastánci přijetí Eura sexualních pošahancu vzniku tak zvaných šleháren pro feťáky zdražování Mhd a parkovacích míst v Praze stavění dalšich cyklostezek na ukor oprav silnic a navýšení parkovacích míst v Praze jsou to kámoši anarchistu z Antify ( hlavně Bartoš) a lidí z Německé strany Zelení atd.atd. Proto by všichni slušní chytří občané té to země měli dělat vše pro to aby ta to verbež možná horší než komouši z roku 1948 nedostala ve volbách společně s hnutím Stan ani 18% hlasu !!

  4. Když lidé žerou předvolební kampaň postavenou na komediích! Potom to tak vypadá, zaostalá země, chudoba, šlapání po lidských právech… Média vychovala lidi, že předvolební kampaň je show, přitom jde o budoucnost lidí a země. Politici těží z lehkovážných médií, kterým nejde o pravdu a těží z lidské nezodpovědnosti a sklonů si jen hrát a improvizovat a nebrat život vážně. Český chudák je vychován médii a špicly těšit se z toho, že je chudák. Tuto hrůzu neznám z doby socialismu. To jsem byla na zastávce MHD v Praze a nějaký bezdomovec vedle mne začal nahlas kázat: teď si dám šlofíka, v pondělí se poohlédnu za prací a vyrovnaný se svým údělem přesvědčoval sám sebe, že mu je dobře. To neměl ze sebe, ty prolhané řeči, to někdo do něho napumpoval. Nebo jsem jela tramvají, upozornila jsem bezohledné, že v přeplněné tramvaji si mají už venku sundat ty špinavé baťohy, aby neušpinili a neroztrhali šaty druhým. Pustila se do mne nějaká starší žena: tato paní jezdí touto tramvají každý den, říkala, a každý den nadává lidem. Mějte slunce v duši, dodala. Přímo mě zmrazilo. Paní si mě nespletla, měla to naučené od manipulátorů. Tou tramvají jsem jela snad jednou v životě, ale paní byla zpracována manipulátory tak, že vůbec nepřemýšlela nad tím, co je adekvátní, dobré a špatné, co je krok dopředu a co utopit se v lidské hlouposti a tak mi kázala, co ji naučili. Lidmi manipulují nejen média, ale i kde jací špiclové, a čím je člověk primitivnější, tím na to víc sedne a sám se připojí v domnění, že pomáhá.

  5. I když mne Piráti nelákají, jsem za to, že Babišovci jsou 100x horší varianta pro tentz stát. Volte Spolu !

    1. Ano, naše zdegenerovaná mládež se přiklání k TOP 09, V tom má Bartoš smůlu. Tahle Euthanasia Pekarová-Adamová má plnou hubu důchodců a vysokých poenzí. Na to mladí slyší, oni závidí starým lideem i tu smrt.Za dvacet let polezou mladí po stromech

  6. Euthanasia Pekarová-Adamová vsadila na mezigenerační válku. Chce vydělat na závisti mladé generace, která závidí starším lidem i tu smrt. Piráti jsou v tomhle umírněnější a proto ztrácejí mladé hlasy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *