7. 5. 2024

9 příspěvků u článku “Očkovací loterie na Slovensku se změnila v šílenství. Lidé sahali po milionech, ale stát jim je nedal. Igor Matovič se jim ještě vysmál

  1. Nedávno mi známý ze Slovenska říkal, jak jsou rádi, že největšího blbce vyvezli do Čech. Koukám, že jim docela rychle dorostl nový a možná ještě větší.

    1. Tak to jsou ty blbe rádi, že se tě tam už nemají. Jen nechápu přoč tě sem do České republiky vůbec poslali. Měl by jsi se tam vrátit.

      1. Nemohl byste si po sobě příspěvek přečíst? 9 chyb ve třech větách opravdu nesvědčí o Vaší přílišné inteligenci. Mimochodem, pasete krávy nebo jste nějaký starý komunista, který je zvyklý každému tykat?

  2. Dobrý den, logické, když jsou někteří občané s inteligenci na úrovni houpacich koniku, tak s nimi ti z horního údolí vybehnou!!! Zdravim 🖕🖕🖕😜😜😜😛😛😂😂🍖🍖🍖

  3. “Teprve v něm mohli očkovaní lidé soutěžit o 100 tisíc euro, tedy přibližně 2,5 korun.” 
    Co je to za kurz? To už je započítána i 3 % inflace?

  4. Neni to tak jak pisete,Matovic se omluvil za pravidla a vyherkyni ktera neuspela odskodni,,,Pisete blaboly.Prvni vyhrala 101 tis,druhy nebral telefon a treti nevedel heslo.stvrta mela pomaly internet tak heslo nerekla v casovem limite 20 vterin,ta bude odskodnena.Pravidla loterie sou stejne pro vsechny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *