3. 5. 2024

8 příspěvků u článku “Chorvati dopálili Čechy. Schválně jim zdražili smažák. Ryby ať si nechají, my chceme osmažený eidam třicítku

  1. Ať to klidně napálej na 1000,- za porci. Pokud někdo jede k moři a žere tam něco tak odporného jako je smažák, tak je to tydýt, který si zasluhuje řádně “oholit”.

  2. Chtějí naposledy na Pepících škubnout. Příští rok pojedete vážení do p*dele.
    Tak jeďte ještě. Hodujte, smáčejte půlky do soli. Dokud lze.
    Myslím, že na tyto kratochvíle přestanou být dostatečné finance a jiné atrakce jsou ve hře. Tak dobro došli na Jadran😆

  3. Vážení už mi to příjde ulítlé ,jak se tu pořád píše ,že Chorvati zdražili toto pak zas tamto . No ,tak tam nejezděte je jiná spousta krásných míst. A navic pokud jede někdo do Chorvatska na smažák ,tak je to blázen. V cizině a zvláště umoře jím ryby nebo mořské plody a ligně na žaru jsou naprosto super. Nebo pržene ligně jsou ještě lepší!!!

    1. No co dělat když je nesmíš? Teď dedku rad, ale mají jiné věci dobrý. Ale mají stejné blbý názor jako vy.

  4. Nesmím ryby mam polopenzí 3x týdne ryba co fakt neumí udělat je prostě hnus. I na lodi ji umí líp než blbá vyhlášena restaurace u Fredyho.Dam si cokoliv, ale rybu i tak nesmím že zdravotních důvodů.

  5. To jsou zase sračky, uvědomte si jakou skladbu jídla Chorvati mají. Zjistíte, že neumí vařené brambory, bramborový salát, bramborák a další středoevropská jídla. Smažák mají výborný, ale uvědomte si z jakého sýra, za takový by jste u nás dali daleko víc. To je tom, že někam jedu a o té zemi nic nevím a jsem zaslepený all exklusiv.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *