3. 5. 2024

23 příspěvků u článku “Česku hrozí ztráta stovek miliard z EU. Důvodem je Babiš

  1. neskutečná učelová lež proti Babišovi skorumpované plátky,novináři echo,forum,primanews,novinek,seznamu,respektu dostali od kmotru opozive aktivistu,udavaču za každou cenu utočit na premiera používat lží,poloprad,intrik za každou cenu zničit Babiše a to teprve příjde kýbl lží,špíny mají dobře zaplaceno. Ale mají smulu občané ví kdo mafie ODS TOP KDU udavači,křiváci

    1. Přesně tak pane Pavle ! Celá Demo žumpa spouští hnojomety na Babiše protože dobře ví že ANO bude volit minimalně 28% voliču a volby vyhraje o minimalně 8% před darebackou koalicí Ods- Top09- Kdu-Čsl a o 10% před ultra levičáky feťáky vítači migrošu Piráty !

      1. Čím to je, že voliči estébáka nejsou schopni napsat alespoň jeden příspěvek bez chyby? Stařecká demence nebo nižší inteligence?

          1. Ty jsi blb, zase 3 hrubky + 1 malá chyba. V jiném příspěvku na Mixu uváděli, že covid snižuje inteligenci. Tys ho snad měl pětkrát.

  2. Buďte v klidu, jeho Bruselští a Američtí kamarádi ho podrží… jenom musí udržet u koryta zaprodance Koudelku…

  3. Každá hra má své pravidla,že někdo čerpá dotace je v pořádku někdo to musí kontrolovat a schvalovat a bere za to nemalí peníz tak že nějaká zodpovědnost,a když Babiš tak zkontrolovat veškeré dotace a to všech politiků .

  4. Ten dopis EK je obecný a bude platit ať bude premiérem kdokoliv. Oni museli nějak reagovat na ta udání ze strany opozice

  5. Pokud nám EU kvůli Babišovi zastaví dotace, tak to bude to nejlepší, co pro nás mohl udělat a budu ho volit. Dotace jsou legalizované úplatky a nejhorší svinstvo dnešní doby. Pryč s EU i s jejími dotacemi.

    1. Naprostá pravda dotace jsou kvůli lumpům a tím myslím všechny papaláše z EU proto že z velké hromady se nejlíp krade.

  6. Všechno špatné, je k něčemu dobré. Babiš kvůli dotacím chránil EU. Teď možná, mu nebude vadit, když z EU vypadneme, jako Angláni.

  7. Takže dáváme tam,a oni nám něco pak dají,zatím prý více,a to všechno rozhoduje sebranka nevolených odložených politiku,které řídí německo a francie,no a jako bonbonek nám určují co budeme jíst,čím jezdit vlastně jak budeme žít,hele nebude lepší se na ně vysrat?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *