2. 5. 2024

10 příspěvků u článku “Hrozí silná migrační vlna. Hamáček připustil uzavření hranic

  1. Buďte v klidu, věřte Babišovi…. říkal že ani jednoho čmouda nepustí do Česka…že jich nyní dovezl na 170, prostě chybička se vloudila je to stejné jako s Koudelkou, nevěřím mu již ani slovo…

    1. Každý stát je povinen postarat se o své kolaboranty. V případě Afghánců je to daň za pravdu a lásku. Nás tam bylo třeba jako vládního vojska v Itálii, neblahé paměti

    2. Žádný strach. Okamžitě jak vylezou z karantény, tak zdrhnou do německa za svazačkou mergí. Ona to zvládne.

    3. Ty vemeno to jsou Afghanci s dětmi a manželkami kteří pomáhali našim vojakum v Afghanistanu a kteří jsou do detailního prověření v uzavřeném prostoru kde zároveň podstoupili dukladná lékařská vyšetření !! Tak nepište hovadiny ! Nejsem z toho nadšený ale bohužel vláda to to musela udělat ! Pořád lepší “jen” 170 Afghancu dukladně prověřených než 3.400 parazitu z Afriky Pakistanu Iraku jak chtějí Piráti Stan Top09 !!!!

  2. O to Američanům jde, vyvolat zase další obří migrační vlnu do Evropy. Proč myslíte, že Američané nechali Talibancům veškerou svou výzbroj. Evropa čelí hybridní válce vyhlášené jejich vlastním spojencem z poza oceánu a představitelé Evropy místo aby se tomu postavili a uvalili na USA sankce, tak buď mlčí nebo ještě s americkým agresorem spolupracují. Už v tzv. Arabském jaru šlo Američanům o to samé.

    1. Myslel jsem, že Američané jsou tak hodní a letecky čmoudy vozí do USA. Ale oni je vykládali v okolních státech jako je třeba Uzbekistán a hlavně je vyložili v Evropě, ve své kolonii Albánii. A kam myslíte, že půjdou. Tam nikde nezůstanou to mohli zůstat doma. Půjdou i k nám za byty a dávkami.

  3. Zkur… EU 6 let ty parazity pouští do Evropy a jen se dívá jak neziskovky vozí každý týden stovky parazitu z Afriky do Evropy ! A to to šmejdské uskupení by mělo zastavit další tísíce parazitu z Afghanistánu ?!! Již dávno měly být oploceny hranice od Polska přes Slováky Maďary Rakušáky Itali Řeky 6 metru vysokým plotem a na strážních věžích vojáci s těžkými kulomety a povolením střílet !!! A všechny překročení státních hranic bez platných dokladu musí být opět trestným činem s vyhoštěním dotyčného a zákazu vstupu do statu EU na 10 let !!! I proto je potřeba volit SPD stranu která je více než 5 let tvrdě proti migraci a přijímání parazitu jak v Čr tak celé střední a západní Evropě !!!

  4. Nejlépe vy vygumované palice věřit bolševiků z Východu? Že vy máte vystudováno v Moskvě nějakou tu zázračnou školu, která vám udělala ale obrovskou díru do hlavy.

  5. To chce kulometná hnízda a ozbrojit obyvatelstvo.Politický žvanil je připravený akorát si zvednout plat a nakrást si.Nakonec je lepší válka o hranici než bojovat v občanské válce u nás o domy.Jinak to nemůže skončit.Miliony by neměly co žrát ani kde vyměšovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *