4. 5. 2024

13 příspěvků u článku “Tálibán spustil jatka. Nenechávejte nás tady, prosí Čechoafghánci, kteří zůstali v Kábulu

  1. Neměli by se ti “Čechoafghánci” obrátit na Američany? To Američané předali celý Afghánistán na stříbrném podnose i s veškerou výzbrojí Talibanu. Jinak se nemůžu ubránit dojmu, že mainstreamem je nám tlačena podprahová falešná propagandistická hra na city, s cílem k nám dostat co nejvíce čmoudů z Afghánistánu a jiných částí světa. Ten tlak na přijímání islámských čmoudů je na nás z USA, západu a Bruselu vyvíjen stále a teď je zase k tomu zneužívána situace v Afghánistánu. Západ nám nedá pokoj, dokud k nám ty hordy islámských čmoudů nedostane anebo jestli mu nedáme vale výstupem z EU a NATO.

    1. Proto je potřeba aby každý z nás dle svích možností každý den až do ukončení voleb dělal vše proto aby darebácká koalice vítaču migrošu a Bruselských vlezdoprdelu Piráti+Stan nezískala ani 18% hlasu a aby jsme poslali do horoucích pekel promigrantskou kur.. Pekarovou a celou její Top09 !!

  2. Proč kvičí, věděli co dělají a věděli, co se se zrádci dělá….vždy a všude po světě… To by si měli uvědomit i ti naši zaprodalci…Boží mlýmy melou

  3. Nevzpomínám si, že by usáci po prohraných válkách v Korei a Vietnamu si tahali domů tamní kolaboranty.Nechali je tam všechny, ať si moradí sami. Tak proč teď takový humbuk pro falešné teroristické mohamedány. Oni si taky poradí sami.

    1. No,viděl jsem kdysi dokument z Vietnamu a byly tam záběry,jak do vrtulníků nakládaj i Vietnamce.Určitě to ale nebyly takový kvanta.

  4. No to už necháme plavat,a nyní Američani začneme válku kde?přece nenecháme tu obrovskou skvadru žoldáku zahálet,protože jinak začnou dělat problém

  5. Jo ať si je vemu domu vojácí ČR co tam byly a velitěle aspom 3 rodiny…měly to zaplacené

    1. Špatně. Vojáky tam poslali politici, jako je je třeba Babiš nebo Hamáček a KSŠM jsou v tom také. I když být ve vládě ty dvě Pekarová a Adamová, tak v tom jede i TOP 09. O ostatních ani nemluvím, zvláště o práskači Bártovi.

      1. A nejvíc jich dali do Albánie, kde mají po humanitárním bombardování Srbska největší základnu. A ti překladatelé, doktoři a ing. se rozlezou. Do USA si je nepustí.

  6. Poděkuj te Bidenovy a Amikum !!! Kam za posledních 30 let vlezli tam to rozesrali a doplatila na to hlavně střední a západní Evropa !!!

  7. Tak k tomu Vám něco řeknu. To je tím, že je někdo platí, aby vyhnali co nejvíce lidí do EU, aby zkrachovala tím jejich živením. A hádejte kdo to je. Asi někdo z USA a začíná to jude sor…

  8. Jak dlouho všichni věděli o následném ukončení přítomnosti armád USA a ostatních ? nejméně půl roku nebo déle. Tak so teď brečí ? Nevypadli včas, smůla. Věděli moc dobře, co bude ale chtěli vytěžit maximum.

  9. Proč EU není schopna žádné akce?
    Jednoduše proto, že je nefunkční !
    EU má i bez Spojeného království o 1/3 více obyvatel než USA, takže by měla být akceschopnější, ale to se nestane, protože EU je na dvě věci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *