3. 5. 2024

24 příspěvků u článku “Připravte se na čtvrtou dávku vakcíny, hlásí koronavirový car. A pak další, každých pár měsíců

  1. Izrael se totiž zároveň potýká s další masivní koronavirovou vlnou, kterou způsobila právě mutace delta. A nebo spíše očkování způsobilo mutaci delta, to je nenapadne.

    1. Kolem celého covidu je mnoho neznámého a možných teorií.
      Co když je to tak, že žádné mutace nejsou a jen se nám všem snaží tuhle lež vnuknout, jen aby si farmacea získala odběratele zázračných vakcín. Jednoduchý odbyt léků založený na celosvětovém šíření strachu.
      Kdo jsou ti experti co nám sdělují informace o dalších a dalších mutacích.
      Člověk snad už nemůže věřit ničemu.

    1. Jasně, důchodci jsou zlí, staří, hnusní, volí Zemana, nechtějí islám, ví, že jsou jen dvě pohlaví, tak ať klidně chcípnou na Covid. Já jsem mladej, já jsem nepřizpůsobivej, já nemusím nic, já si mohu chodit všude bez respirátoru, já si mohu chodit do hospody, já mohu chodit do práce, i když se tam šíří nákaza. Prostě smrt důchodcům, mladí, Brusel a muslimové vpřed. Že?
      Ale až na ventilátoru i takoví zjistí, že delta ohrožuje všechny, že v USA už nemají volná lůžka na dětských JIP.

      Varianta delta tvoří většinu případů v naší vlasti. Posílá do nemocnice 1 ze 75i nakažených dětí. https://mobile.twitter.com/jneill/status/1403682523650179075
      Na jihu USA už nejsou volná lůžka na dětský JIP. https://edition.cnn.com/2021/08/13/us/dallas-county-no-pediatric-icu-beds-left/index.html
      Je naše vlastenecká povinnost chránit naši vlast před smrtícím virem. Mnoho dětí už přišlo o rodiče a dostalo se do děcáků, kde je snadno indoktrinují bruselské neziskovky. Pomocí uzavření hranic, masového trasování a izolací tisíců lidí zvládly země ve východní Asii pandemii a mají menší ekonomické ztráty než my, či dokonce růst. https://voxpopuliblog.cz/pandemicky-i-ekonomicky-uspech-vychodni-asie-a-australie-vs-evropske-promorovani-klicem-jsou-zavrene-hranice/ Přesto jsou děti nuceny chodit i do té školy, ve které se šíří nákaza. Ředitelé škol a nadřízení v práci necítí vůbec žádnou odpovědnost za děti/studenty/zaměstnance a jejich rodiny. Prostě je nutí se nakazit a zemřít. Čím více Čechů zemře, tím rychlejší a snažší bude islamizace naší vlasti.

    2. Pan Volný se do parlamentu nedostane. Po volbách bude politickou mrtvolou. Jen hlupáci skáčí na jeho komedie.

  2. To bylo jasný od začátku. Jsem ráda, že jsem tý jejich masáži nepodlehla. Snad už to lidi pochopí, že nikomu nejde o jejich zdraví, ale že je to jen kšeft. Bohužel.

  3. Že by očkovaní byli zdrojem nových mutací? Už nyní pomalu leze z oněch “odborníků “,že nestačí 2,3,4 a možná prý ani více očkování! To jsou odborníci? Asi na úrovni vykladačů snů! Také se jim zdálo! Bohu žel skutečnost je jinde, než se jim zdálo! Či zdá! A tito si hrají na bohy? A to ještě netuší co se stane s lidmi, kteří jsou očkovaní za pár let. Jestli ony spásné vakcíny nezačnou působit zcela opačně. Čas ukáže. Doufat je málo, to není důkaz. Tudíž držme palce, ale nikoho nenuťme!

    1. Napadla mne podobná teorie.
      A co když….
      Ti co se nechali očkovat jsou účelovými přenašeči. Už jen to že se nemusí testovat je chyba.
      A co když…
      Díky očkování dochází k mutování viru.
      Je to jen konspirace. Jen většina informací co byla před rokem konspirací, se staly dnes realitou.

  4. ….Kubek bude objíždět domovy seniorů s vlastním pořadem….” Otečkujem dědka s bábou….naší sqělou šmakuládou “….

  5. Konspirace se stává realitou, vítejte ve zlém snu, nebo spíš noční můře… Nezodpovědný je ten, kdo odmítá patnáctou dávku!! Až budeme mít 75% proočkovanost šestnáctou dávkou, tak konečně odložíme roušky!!! Nevěříte?

  6. Ideál po farmaceutické firmy a totalitní stát. Je nesmysl jít na jakoukoliv další injekci, toto je šílenost, lepší umřít, než být farmaceutický pokusný otrok.

  7. Tak ovečky nástup na ,,dobrotku”, ,,fajzr” by mohl zchudnout a Vás by mohla sejmout rýma.

  8. To bylo jasné od začátku, že lákají na podvod. Za chvíli budou stát před barákem a nabízet pátou, šestou, až do zblbnutí. Penízky na kontech Gatessů, Rockfelerů a dalších, kteří do toho investovali, musí zpátky..Jsem rád, že jsem jim nenaletěl a toto je důvod, proč jim nikdy nenaletím…

    1. Já se obávám, že Takovým Gatesům a Rockefellerům a dalším extrémním miliardářům už o peníze nejde, ale o to aby se nemuseli dělit s ostatními chudáky o zdroje planety. Však taky z kruhu těch eugenických šmejdů často slyšíte, že planeta je přelidněna někteří volají dokonce po radikální redukci. Oni si přejí smrt většiny lidstva a jelikož spousta z těch boháčů vlastní i farmaceutické korporace, je tu vážné podezření, že celá ta covidová hra a nucení lidí k vakcinaci má za úkol nás podřadné vyhubit. Hned a masově to “očkování” lidi samozřejmě zabíjet nemůže, jinak by si toho lidi všimli a vzbouřili se, ale když to bude mít opožděný smrtící účinek, tak si toho lidi moc všímat nebudou. Víte, jak funguje jed na potkany? TY tzv.vakcíny můžou být něco podobného, určeného k hubení lidí.

  9. Tak jestli sleduje data z jeho vlastní země, tak zjistil, že 3. dávka neboli tzv. booster má možná nějaký význam u lidí starších 60 let, ale u lidí do 60 let je její přínos zanedbatelný, až nulový.

  10. Kde je Delta…. Už je nová Mí nebo jak ji nazvali. Každé očkování vyvolává (možná mutaci) ? Ale podle britských vědců je každá virová změna naprosto jiný vir.Tedy žádné mutace. Jestli je někdo vypouší neví nikdo ale začíná to hodně smrdět. Proč jen horší a horší a žádná slabší? To není přírodní výskyt. To je záměr !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *