5. 5. 2024

20 příspěvků u článku ““Naše země je na cestě k povinnému očkování proti covidu,” oznámil italský premiér. Očkovat se budou muset všichni starší 12 let

  1. Už je to tady. Že se chystá povinném očkování už psali před více jak rokem na alternativních (konspiračních) webech, ale tehdy to v mainstreamu a třeba na Cemperově obskurním webu manipulátoři.cz bylo označeno za konspiraci nebo hoax. To samé se opakovalo před tím o vakcinačních pasech nebo o tom, že nás čeká víc dávek očkování než jenom jedna. Napřed to bylo označováno za konspiraci, hoax a po oficiálním schválení vakcinačních pasů Bruselem a článcích v mainstreamu o nutností aplikace dalších dávek, to o konspiracích zmizelo. Vymazal to ze svého webu i šmejd a manipulátor Cemper. Potom věřte mainstreamu a uvědomělým svazákům a hlídačům jediné pravdy, jako je Cemper. A to mně nedávno v jiném článku jeden přispěvatel (nějaký Karel) obvinil, že prý píšu o konspiračním škváru a odvolával se na výblitky Cemperova manipulátorského webu. Jinak, když se povinné očkování objeví někde na západě, bude to stoprocentně zavedeno i u nás, jen s malým spožděním. Taky se zavedou tvrdé represe proti těm, kteří se očkovat Gatesovými experimentálními sračka nebudou chtít. Na to všechno se můžete spolehnout. Protektorátní správci, říkající si vláda, parlament a senát všechny ty protilidové lumpárny od západních protektorů věrně kopírují a zavádí i u nás.

  2. Proč by to měl dělat člověk, který nemoc prodělal ? Co si to ta banda dovoluje? Přestaňte psát o šílených vládách. Potřebovaly by jít do basy a ne něco přikazovat. U nás je jich také dost, které neustále média vytahují na světlo. Jde se snad člověk očkovat po prodělaných jiných virózách? Snad už všichni vidí, že to vůbec nemusí být přínos a stejně se nakazí, když mají špatnou imunitu. Pasy jsou úplně k ničemu, další okrádání lidí a čerpání peněz ze státních rozpočtů. Nedovolme, aby si covid banda něco takového mohla diktovat. Ať si to do sebe nechávají píchnout ovce!

  3. Stačí aby se lidi domluvily a nepřistoupily na tu jejich hru,vidíme že očkování je k ničemu,tak to do sebe proboha neládujte,jestli myslíte na nějaké výhody tak na ně zapomeňte,jsou to jen lži,když se všichni domluvíme nebudou moci dělat nic,chraňte své zdraví a svobodu,než bude pozdě..

  4. Osobně je mi to jedno. Frašku s čínskou rýmou a veškerá opatření zcela ignoruji a budu i nadále a i kdyby to bylo milionkrát povinné, tak se očkovat ani testovat nenechám. Nikdy a za žádných okolností. A pokud by např. zakázali neočkovaným lidem chodit do práce, tak já bych byl vcelku nadšen, protože bych si válel šunky doma a stát by mě musel živit 😀

  5. Už mi to tady dost přestává bavit, lepší je si jí hodit a vysrat se tady na to. Lepší to stejně nebude.tenhle svět je konečná

  6. Prolhaná vláda zmetků a zlodějů úmyslně neprovádí testování očkovaných! Pravděpodobně proto, že nechtějí, aby lidé viděli jak moc šíří virus i oni…

  7. Povinné očkování by mělo být i u nás, právě se musí proočkovat 75%lidí, abychom nemuseli nosit respirátory v obchodech či v hromadné dopravě. v podstatě ti neočkovaní nám to kazí. Prostě buď povinné očkování a nebo neočkovaní budou platit měsíčně 25 000 korun a hotovo jako pokutu, že nám to kazí a kvůli nim nosíme espirátory.

    1. Paní Kláro,proč tak málo,napařte nám milion. Mimochodem tu roušku/respirátor budete nosit stále. Je to jen jeden z dalších triků jak nakukat lidi na vakcinaci. Předtím to bylo cestování,hospoda,fitko,divadlo,no a to už teď netáhne.
      Těch 75ti% nikdy nedosáhnou, protože opadne zájem těch, kteří se nechali očkovat jednou nebo dvakrát a zjišťují, že je to vlastně k ničemu(viz Izrael).

    2. Proč zrovna 25000? Proč ne 100000 nebo rovnou milion? Vy byste měla zaplatit celé své utrpěné vzdělání, protože evidentně nám kazíte inteligenční průměr obyvatelstva ČR.

    3. Zde by zase mělo platit právo, zbavit možnosti reprodukce všechny s podobně debilním názorem, jako máš ty.

      1. Lidi mějte rozum. Copak vám nedochází, že za nickem Klára se skrývá provokatér. Nereaguje na něj.

  8. lidé zustaňte v klidu nic tokového se nestane,nevěřte číslům nevěřte ničemu co se vám snaží namluvit,mlčící většina stále mlčí a až to ty nahoře přepísknou začnou se dít věci nebojte

  9. Ne, nenechám se očkovat touto zjevně na vira neúčinnou injekcí, nedám k tomu souhlas – dokud nebude řádně otestovaná tj, i na dlouhodobé nežádoucí následky (což trvá cca 10 let) a dokud to nebude tak, že bude stačit 1 injekce např. za 10 let jako u tetanu. A jestli tu bude totalita, která vezme lidem právo rozhodovat si o svém těle, tak mě klidně zastřelte, nechci v takovém medicínském otroctví žít. Howgh.

  10. Vše je jen na lidech. Pokud se odmítnou nechat očkovat tak co?! Pozavírají 10, 20% populace? Kam by je dali a kdo by pak dělal? Ti co si to povinné očkování vymysleli ? Lidi nebuďte trubky a nenechejte se lámat a ohýbat.

  11. Fašismus a komunismus už jsme tu měli, tak s tím prosím znovu nezačínejte, nebylo by to dobré.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *