4. 5. 2024

15 příspěvků u článku “Mirek mi dělá asistenta, řekl poslanec o Kalouskovi. Ten se cítí dotčený: “Oni mě prosili”

  1. Kalousek znovu ministr financí? A co matematik v koncentračním táboře Drábek, ten se nevrátí? Lidi neblbněte, jsou tu lidi!

  2. Tulamor je jako kostějnesmrtelný. Ten nikdy nezhebne. Budou ho muset vystřelin na Mars, aby byl blíž pánubohu.

  3. má vubec páteř tento zloděj,alkolik s nejhorší strany TOP vedenou hruzou Pekarovou.strana 4% s nejhorší hystorii.Víte jak poznáte alkoholika jde za levným alkoholem.

  4. Pane Kalousek,prosím Vás,zkuste se uživit jinak než politikou.Já vím,že to pro Vás je nemožné,protože se politikou živíte nejméně 35 let,ale už toho nechte.Máme Vás už plné zuby!!!!!

    1. on a jinak uživit !!jediné co umí chlastat,krást,udávat,zneužívat postižené nezám pracovní profesy kde by se uživil tímto označením

      1. Ty neumíš ani psát, kryple rudej. Pan Kalousek je náš budoucí prezident, pokud to nebude Michael Kocáb. Kundo sem, kundo tam!! A lehni!!

  5. Bojím, bojím…Aby náhodou Kuliočko Adamová netransformovala do podoby Největšího Rétora…

  6. Největší ožrala který kdy byl v poslanecké sněmovně – ksindl který duchodcum přidal 40kč ten se měl již dávno smažit v pekle !!! Kalousku táhni i s tou promigrantskou proArabskou kurv… do hajzlu !!!

  7. Už vidím Kalouska,jak dělá něco zadarmo.Škoda,že se již netiskne Dikobraz.Poslal bych to tam jako vtip a určitě bycvh vyhrál prémii,jako
    nejpodařenější vtip týdne.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *