2. 5. 2024

37 příspěvků u článku ““Proč k nám zvete vládce Saúdské Arábie, který zabil novináře,” ptali se Piráti Andreje Babiše. “Nevím, kdo to je, ale pozvali jsme ho,” opáčil premiér

  1. Pro soudně potvrzeného slovenského stbáka je všechno,co se mu nelíbí ,,manipulace “.Když jde o peníze,tak mu žádný vrah a terorista nevadí.

      1. Jenomže paní Rita ve svém komentáři nic takového netvrdí, tak nevím co to tady meleš. Tady jde o to, že Babiš je primárně obchodník, ale také neskutečně křivý člověk, který by obchodoval i s masovým vrahem, pokud by mu z toho něco káplo. Nicméně je to svůj ke svému, ty jsi také křivák, proto budeš volit Babiše.

        A se svým pravopisem máš drzost mluvit o chytrosti druhých? Ty? Jak víš, že paní nemá žádný majetek? Já si zase říkám, jaké mají podřadné existence jako jsi ty na tomto světě vůbec účel, jsi k ničemu, jen tvé ego ti nedovolí si to přiznat… Fanatiku posedlej Babišem.

  2. Salmán je muslimské prase, ale pro estébáka vhodný partner. Možná potřebuje zase nějaký úvěr.

  3. že by ministr obrany spojených států nebo premier izraele byl dle piátů blbec nevím – sice jen nemám moc rád ale ve světě má určitě větší vliv aúctu jak ti amatéři

  4. Tahle vláda i s jejím předsedou STB agentem Burešem je prolhaná a nemorální. To že pozvali vraha ,diktátora a utlačovatele je opravdu hnusné a urážlivé pro každého normálně myslícího člověka . Výmluvy které použil tak to je opravdu do nebe volajíci bezohlednost a vychcanost,nijak jinak se to nedá nazvat

      1. Agent StB = udavač. Tato definice ,,sedí” na tvého milovaného StBáckého poskoka Bureše. Ne že by euroultralevice byla lepší, ale pokud chceš ,,moralizovat”, začni u ANOfertu.

  5. No hlavně že těm jantarům nevadilo propuštění toho katarského pedofila a prznitele nezletilých!! A to zdůrazňování, že šlo o novináře je také na zblití! Jako by kdejaký pisálek byl více člověk než ti ostatní!! Posraná doba!!!

  6. Tady je krásně vidět jak ten kafemlejnek myslí. Vlastně nijak. Prostě začne mluvit, hodí tam účelovku, 2x manipulaci a že to nedává vůbec žádnej smysl je mu úplně jedno. Ale zase to je všechno antiBabiš a všichni mu ubližujou – kňoury kňour. Ten člověk je úplně neschopnej normálního jednání. Jenom podrazy, lhaní, krádeže a kňourání. Horšího premiéra jsme nikdy neměli.

  7. Sledoval jsem Michálkovy výlevy na parlamentní TV a obdivoval Babiše, s jakým klidem k nim přistoupil. Michálek byl – snad jako vždy – stručně napsáno mimo mísu a agresivní.

    1. Jako už jen to, že napíšeš, že si obdivoval Babiše pouzakuje na to jaká si sračka. Michálek jednal naprosto věcně, jeho rétorika je velice dobrá a na rozdíl od té Babiše slušná, nikoliv vulgární. Je to právník, ví jak má mluvit s takovým kusem hovna jako je Bureš nebo ty.

  8. Novináři by si snad představovali že budou rozhodovat o záležitostech které mají rozhodnou námi volení poslanci a politici .Úkolem novinářů je čtenáře informovat , případně vyslovit názor slušnou formou.Zatím mi jejich každodenní práce připadá jako nátlak potížistů.Zasloužili by si lehce přistříhnout křidélka a silně zúžit prostor pro jejich názory.

  9. ty nikdy nepracujicí s fetované jelito arabského prince zvou země s daleko větší demokracii protože život není o retardech zelených,aktivistu,neziskovek,udavačích na drogách pirátech ale o byznysu,ekonomice!! nestačí vám že jste zařítli turistiku Prahy,Karlových Varu,Františkových lázmí atd výroky my ruský, činský turisty nechceme vaše výroky Hřiba Bartoše i tvuj řepo, Dneska živnostníci hotely,restaurace atd kvičí že chtějí dotace od státu ani prd at to zaplatí smažky pirátu opozice která kvičela s piráty a taky senát hruzy lží vlez ryt západu Fischer,Vystrčil

    1. Jdi si dát nějaký ten fet, ty ubožáku, který tu o ničem jiném než o feťácích a fetování celý den nepíše (evidentní posedlost drogami) a hoď se do klidu. Je vidět, že máš zase absťák. Máš v té palici solidní maglajs, IQ maximálně 80 (to tě ještě přeceňuji), takže nejsi schopen dát dohromady ani souvislou větu, jen “žbleb” plný hromady gramatických chyb. Děsí mě, že podčlověk jako ty má volební právo, ty bys měl žít někde v pralese mezi opicemi.

  10. Já ho nepozval, jen jsem na dotaz, zda ho můžeme pozvat, řekl “jasně”. No to je borec ten Babiš

  11. Peníze jsou pány světa, dukát, to je mocný rek a co pětka někdy svede, to by jeden stěží řek. K.H.B.
    Třeba s ním chce Babiš projednat repatriaci jeho souvěrců z Evropy do jeho království.

  12. Měli by se spíš zeptat Američanů, proč jsou Saudové jejich největším odběratelem zbrojního materiálu.

  13. až zjistí piráti kdo se s ním všechno z naších spojenců klidně vybavuje tak budou kvičet že to byl pouze vtip. A první čočku dostanou od schwarzenberga ,zarytého zástance dobrách vztahů s SA .včetně armádních dodávek do SA

  14. Státu, který reprezentuje senilní kremlobot Ovar, estébák Bureš a parta stalinistů a nácků v parlamentu, už žádná větší ostuda nehrozí a nelze ani očekávat od uvedené party nějaký stud

  15. Vrchol drzosti tvrdit ze nevi kdo to je kdyz to vi snad uplne kazdy … v takovem pripade by ale nemel byt shledam kompetentnim aby vykonaval jakoukoliv funkci ve state .

  16. Nechte už ho konečně vyšetřit na rozdvojení osobnosti.
    Tváří se jako pan Hyde, ale je to doktor Jekkyl.
    Pěkný den a pevné nervy.

  17. Naši Piráti opět nezklamali.Muslimští migranti jsou žádoucí, ale korunní princ našich spojenců na středním východě jim vadí

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *