3. 5. 2024

15 příspěvků u článku ““Opatření mají přinutit lidi k vakcinaci, ne snížit smrtnost,” bavili se izraelští ministři, když si mysleli, že je nikdo neposlouchá

  1. Nechte té propagandy o kladech očkování, většina víme že tady o zdraví nejde a Izrael je toho jasným důkazem.

  2. Dojemná starost politiků o vakcinaci. To, že po vakcinaci mají na jipkách třetinu očkovaných lidí, je jim u prdele.

    1. Takže, hypoteticky je na JIP 90lidí. Z toho je 60 neočkovaných a 30 očkovaných. Celkem je očkovaných v izraelské populaci 7 miliónů. Neočkovaných jsou 2 milióny. Takže prostá matematika říká-očkování pomáhá

      1. Proč hypoteticky? Kdybyste nebyl hloupý a líný, zjistíte, že v Izraeli je na covidových jednotkách 52% očkovaných. Naočkovaných je 5,5 milionu lidí dvěmi vakcínami a 2,8 milionu má tři dávky. Účinnost vakcíny uvádí 37% po 6 měsících od očkování. Takže Vaše hypotézy si strčte, víte kam.

          1. Nevím, jestli pár let po padesátce jsem mladý manažer, ale, na rozdíl od Vás, si nejdřív zjistím informace dřív než se k něčemu vyjádřím. A na to nemusím být mladý manažer, stačí nebýt starý hlupák.

          2. 50+? Že Vy jste si na ZDŠ maloval po pijáku místo abyste poslouchal v počtech soudružku učitelku. Ale nejste hglupák, Vy se pouze mýlíte. A to je vše.

          3. Je vidět, že údaje izraelských statistiků nejste schopný vstřebat, zřejmě se nehodí do Vašeho, silně omezeného, pohledu na svět. Raději ani nečtěte dnešní komentář o šíření covidu mezi očkovanými, to byste nerozdýchal.

  3. Vždy když má někdo jako prodavač deště, dek, hrnců nebo nedej bože politik potřebu někomu ,,pomáhat a chránit”, je třeba mít se na pozoru a být připraven střílet.

  4. A co tím chtěl autor říci? Ono to pro naše mladé, vzdělané lidi, co už pomalu nerozumí psaném textu vyznívá tak, že očkování smrtnostr nesnižuje. Zřejmě platí stará židovská anekdota, že i prodělek je kšeft. Komu to slouží nevím

  5. Tahle známe liek pre očkovane stím neje problem ale lide tomu neveria tak si davaju vakcinu ako ked na jatkach bežicím pase ak veria vláda či štatu stím se udelat nic neda

  6. To přece není žádná novina, že tady není brán zřetel na zdraví lidí, to v žádném případě. Tady jde vyloženě o kšeft, o peníze z ládování svinstva do lidí a dokud se bude této proradné bandě dařit očkovat a prodávat, tak toho nenechá…Očkováním lidí se přece umírání nesnižuje, po právní stránce by se vůbec látka, která nemá řádné atestace a předepsané atributy, neměla používat na lidech….Je to jen otázka zisku…..

  7. jsem z toho nějaký zmatený že by žid kvůli penězům lhal a podváděl to mi nejde do hlavy to bude nějakej fejk

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *