6. 5. 2024

10 příspěvků u článku “Nová mutace chřipky může být velmi nebezpečná, je třeba se očkovat, nabádají lékaři. Startuje další očkovací kampaň

  1. Lemplové, kteří nejsou schopni nebo ochotni pochopit, že očkovaný člověk proti covidu může šířit nemoc dál, nemají nárok něco doporučovat. A už vůbec ne nějaká další očkování. Navíc zapomněli dodat, že do ČR přijde pouhý milion vakcín na 10 milionů obyvatel, takže nechápu, na co si tady hrají.

    1. Tady jde jen o pokračování vakcinačního byznysu. Člověk jen žasne, kolik (mimo politiků) tzv. odborníků je do toho byznysu osobně zainteresováno. Přičuchli k velkým prachům, tak se snaží najít další záminky k pokračování byznysu a přísunu peněz do vlastních kapes. O takových penězích, jaké se teď točí ve vakcinačním byznysu se jim ani nesnilo. Jó, nejvíc bezcharakterních a úplatných šmejdů vždycky bývalo u akademicky vzdělaných elit. Ti pokud můžou, hned zneužijí svého postavení aby si přilepšili..

  2. No jasně perte to do lidí,sice to nepomáhá,ale nakonec má každej kdo to doporučuje vlastní finanční zájem,a včíl do mě posranci

  3. Doporučuje lhář a podvodník Smejkal? No to věřím ve velký úspěch, hlavně u těch co si rádi kupují titanové pánvičky z hliníku, nebo pravé ovčí deky z pvc. Jinak tomu šmejdovi snad už nikdo normální nevěří.

  4. A ti lékaři vědí, jaký kmen chřipky to bude? Vakcíny se mohou vyvíjet pouze zpětně na ten minulý virus. Takže pokud bude nový a sejde se s očkováním proti loňskému, tak vám bude hodně zle a můžete i umřít. Už těch keců bylo opravdu dost.

    1. Lékaři vědí pendrek, ale na mutace tu jsou tzv. Netopýří jeskyně. Nedivil bych se, kdyby v nich vznikaly nejen mutace, ale i vakcíny.

  5. jak mohl chřipkový vir zmutovat, když podle prvního odstavce tohoto článku jsme chřipku vymýtili, jestli to Kulhánku nebylo jinak, testy kterými jsme se testovali nedetekovali jen novou nemoc koronu ale i starou známou chřipku jako jedno a to samé.

  6. Krásná masírka od těch,kteří už dostali bakšiš od farmaceutických firem.
    Lidé,začněte už konečně myslet.Nejsem proti vakcinaci.Ale jsem zásadně
    proti vakcinaci něčím,co se ušilo horkou jehlou a nikdo za nic nechce ručit.
    Veškeré vakciny,kterými jsme byli povinně očkováni byly vyvíjeny,zkoušeny
    a testovány někdy i několik desetiletí.Navíc přední virologové už několikrát
    upozornili a byli za to dehonestováni,že proti virům,které neustále mutují
    nikdy žádná vakcína nemůže fungovat.To funguje pouze u bakteriálních
    infekcí.A když se nemůžete rozhodnout,stačí si položit otázky:
    Proč se očkovaní mohou nakazit?
    Proč jsou i očkovaní přenašeči?
    Proč ,i když se tvrdilo že stačí jedna dávka tak z toho později byly dvě,nyní se hovoří o třetí a některé země už uvažují o čtvrté?
    Proč v minulosti,kdy ještě žádná očkování neexistovala každá infekce
    nakonec zmizela?
    Těch proč je daleko více,ale stačí jen si uvědomit tato a máte jasnou
    odpověď.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *