4. 5. 2024

34 příspěvků u článku ““Feri si tajně sundal kondom a pak řekl, že už je to jedno,” vypověděla žena. Vyšetřování bývalého poslance se táhne

  1. Nevím, jak vás všechny, ale mně osobně v principu už dávno nezajímá ani Čapí hnízdo, ani Feriho ejakulace do ochotných vagin.

  2. Hlavně SE TÁHNOU ZLODEJNY kriminalniku z ods top kdu cssd lidem oda vv us ano a OF ,vsichni kdo byl v senatu a parlamentu od 89 by měl viset za to co provedli s touto republikou za 30 roků havlofasismu !

  3. Ksindl z odporné darebácké NEvolitelné strany Top09 promigrantské kur.. Pekarové měl být již dávno ve vyšetřovací vazbě !!! Zase se hledá zpusob jak to zamést pod koberec !!!

  4. To jsem zvědav,kde toho mouřenína budou hledat aby podal vysvětlení,zřejmě to nebude takový hrdina jako dementní synáček premiéra.

    1. Ta proArabská proMuslimská promigrantská ultra kur.. ?! Každý jsme to sledovali – 4-5vět na Ferriho obhajobu v 1 den a dál ticho po pěšině !! Být to poslanec z nekoaličních stran tak valí oči a hýká každý den v mediich !!! Snad voliči nejsou uplní blbci a zástupce TOP09 díky možnosti kroužkování do Ps nepustí ve větším počtu než 2-3 poslanci ! Ta to zkur.. strana již dávno nemá v Ps co dělat a protože dobře ví že by nezískali ani 4% hlasu tak se přisáli na ODS jako jejich koule na noze a díky nim přišla ODS o možná až 4-4.5 % voliču !!

  5. Musím to napsat slušně poněvadž když napíšu trošku ostřejší slovo tak to smažou . Bodejť byse to netahlo když ho chrání vykulena.

    1. Ta proArabská proMuslimská promigrantská kur.. z té zkur.. strany co má 4% voliču ale chová se jak kdyby její strana měla minimalně 15%voliču ?!!

  6. jo jo, kulturnější část národa z lepší cenové skupiny. 😁😁 Ti byli vždycky dál. to není žádná naše ovarová štverka. V jedničce se začíná se šprckou. Hold lepšolidi no

  7. Kdyby to byl někdo z ANO, SPD nebo nedej Bože komunista, to by byl kolem toho frkot. Tohohle všiváka uklidí někam do Francie a v novinách (hlavně Novinkách) je takové ticho, jako na paloučku v Rubisku.

    1. Také proto je potřeba dělat vše pro to aby koalice Spolu nezískala ani 18.5% hlasu a Top09 aby díkykroužkování neměla v Ps více než 2-3 poslance !!

  8. “Feri si tajně sundal kondom a pak řekl, že už je to jedno,” vypověděla exposlancova matka. A synáček následuje svého otce…

    1. Moc jsem tomu nevěřil, ale pokud u pohlavního styku byla i jeho matka, která to viděla a teď to podle vás i potvrdila, tak je to prokazatelné.

  9. nechápu proč se tá hruza,dobytek okamžitě nevzal do vazby copak politik je nad člověk jak dlouho budou policisté,soudci,státni zástupci i s Bradáčovou rozdělovat kriminálniky,sexuální uchyly na nepostižitelnou elitu a obyčejné smrtelníky

  10. “Feri si tajně sundal kondom a pak řekl, že už je to jedno,”
    +
    Pekarové to jistě nevadilo, tak co si dámičky stěžují…

  11. Doufám, že je Feri odrovná, pipky si zřejmě neuvědomily, kolik mu budou muset zaplatit na odškodnění

    1. to je ta samá mládež, co protestovala proti vězení Camerona Herrina, protože je moc hezký na to, aby byl zavřený. To jsou teenagerky, malý holky. Prvovoličky, septimánky, které si řeknou “hej kamo, on je, kamo, politik a má, kámo, instáč, a normálně vypráví, kámo, historky, jak se o víkendu ožral a zhulil. Kamo, to je aspon politik. To ho budu, kamo, volit.” Smutný ale je, že na tenhle segment voličů se TOPka dostala v roce 2017 do sněmovny.

  12. Doufám, že je Feri odrovná, slečny si zřejmě neuvědomily, jaké mu budou muset platit odškodnění.

    1. Pokud je on “jiná kultura” tak proč se snažil politikařit v České republice? Pokud je “jiná kultura”, tak ať se laskavě přemístí do té své kultury. Když nebyl vzat do vazby, je riziko ovlivňování svědků či spíše svědkyň – dle mého mínění – vysokánské.

  13. Nevim, proc nekteri melete o topce a o stranach. Taky nerikam, ze za podvody na capaku muze ano. Tohle je problem feriho . Capak pak babise.
    Spis jsem chtel rici, ze duchodci kvuli ferimu uz pomalu zacali verit, ze cernosi nejsou prasata a zvirata. A ted chytrak feri jin to zase potvrdil. Pohnojil to vsem cernochum. Je to smejd, myslim feri. Tfuj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *