29. 4. 2024

12 příspěvků u článku “Alkozámek v každém autě. EU nařídila automobilkám přípravu pro jeho montáž

  1. EU vymýšlí 3,14čoviny ne k vůli bezpečnosti nebo k vůli ekologii, ale aby individuální dopravu auty udělala nedostupnou pro chudší obyvatele. Proto se snaží nová auta zdražit a stará zakázat. Chce zkrátka vytlačit chudinu s levnými auty s klasickým pohonem z přeplněných silnic a dálnic. To víte, boháči, různí dopravci a hlavně korporace jejichž kamiony převážejí zboží po celé EU tam a zpět si již dlouho stěžují na přeplněnost silnic a dálnic v EU, která jim způsobuje obrovské ztráty. Chtějí mít evropské silnice a dálnice jen pro sebe. Jinak, všimli jste si jak potichu odsud zmizel článek, který Babiše obviňoval, že uplatil státního zástupce Šarocha, který měl na starost kauzu Čapí hnízdo?

  2. Já nepiju a budu si připlácet za alkozámek. To by taky v Africe na rovníku měli mít v autech povinně sněhový řetězy. Co na tom, že tam sníh není a nebude….

    1. Zrovna jsem si říkal, vozit v autě nějaký měch nebo něco co bude do alkotesteru hnát vzduch větráčkem. Kdo bude chtít, auto si nastartuje i pod vlivem.

  3. EU nařídila,a to je co?kdo uteče z toho proněmeckého spolku možná přežije,možná je už pozdě,jsem rád ,že jsem už stařec,ale co moje vnoučata?

  4. Bral bych to pro takové, co byli někdy s alkoholem za volantem přistiženi, ale nikdy ne pro všechny!

  5. Vše se dá bez potíží vyřadit,překlemovat,odstavit!! Poradil jsem si s horšíma věcma,než je tahle kundovina a mohu jezdit nalitej,jak baron !!!

  6. A co mě může zabránit něčím zalepit čidlo,které ten alkohol snímá?
    Dnes,kdy existují různé mikrofolie,které ani nejsou téměř viditelné
    nebude žádný problém to zařízení vyřadit z provozu.Jediným problémem pak bude vyšší cena vozidla díky tomuto nesmyslu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *