2. 5. 2024

20 příspěvků u článku “V Británii náhle umírají tisíce lidí. Ale není to z covidu

  1. A může se tomu někdo divit?Já tedy opravdu ne.Mocipáni rozhodli,že pouze
    kovid je jediná choroba za kterou od pharmalobby mohou získat nějaké
    všimné a tím pádem neexistují ostatní choroby.V roce 1974 zde řádil
    Honk kong II,na který umíralo podstatně více lidí a nic mimořádného se neřešilo.Tehdy ale ještě nebyl propracovaný systém vystrašení a následné
    ,,léčení” s obrovskými zisky pro farmaceutický průmysl a politiky.Nejhorší
    na tom všem je to,že ti mdlejšího rozumu,i když o sobě prohlašují jak jsou ,,vzdělaní” tenhle kolosální podvod ještě neprohlédli.Kovid má totiž téměř
    stejnou smrtnost,jako jakýkoli typ chřipky,nebo doprovodné projevy chřipek
    i po ukončení léčby.Až farmaceutický průmysl opět bude chtít zvyšovat
    své příjmy,tak se opět najednou zjeví nějaká choroba,která bude dominantní a ostatní choroby se budou přehlížet.Vše je totiž jen o penězích.

    1. Přesně jste to vystihl. To co říkáte mně potvrdil kamarád lékař – onkolog. Teď mají obrovský nárůst onkologických pacientů, protože ti se báli jít do nemocnice, tím se léčení zanedbalo a to jsou následky. Komu to asi prospělo?

  2. Dusledek toho ,že je jen čínská chřipka a nic jiného je nezajíma,ono to už začalo i u nás,dusledky neschopnosti vlády ,nebo všehoschopnosti ještě příjdou ,zanedbání prevence oddálení ukonu budou na starce jako mor,ale možná o to jde co neudělal covid udělaj ostatní nemoci,takže at se dílo daří hlavně zelenat

    1. Ono to očkování je také prevence proti smrtelnému průběhu “chřipečky”. Takže nezanedbávejte prevenci.

  3. Jenom to ukazuje na pochybnosti o statistikách, které provázejí covidkomedii. Kolik z těch, co údajně zemřeli na covid, ve skutečnosti zemřeli na jiné nemoci. V poslední době i nemocnice začaly přiznávat, že velká část pacientů je hospitalizovaná primárně s jinou diagnózou, i když vykazovaná jako covidpacienti.

  4. plno nemocí souvisí právě s očkováním, které vám výrazně zhorší zdravotní stav, během posledních dvou let se mi zdravotnictví tak znechutilo, že jsem stratil důvěru v systém, který by mě chtěl zlepšit můj zdravotní stav, leda tak, že na mě chtějí vydělat, jinak sem jim ukradený.

    1. Máte naprostou pravdu, jenže o tom se nesmí psát ani mluvit aby se zapomělo a po nějakém tomroku už nadměrná úmrtí na něco hodí. Hlaavně že se na “vakcínách” vydělalo ( teda ken někdo ).

  5. Minulou zimu běžná chřipka neřádila, protože lidi nosili roušky. Nejsou tak neužitečné a omezující jak nám odpůrci tvrdí. Oni už to lidi ověřili při epidemiích moru a černých neštovic,kdy se nosily roušky ve tvaru ptačích zobáků. Žádní odpůrci roušek tenkrát nebyli protože umřeli jako první.

    1. sice se jedná se o bakteriální nemoc ale pište konkrétně co si ověřili, když lidi nosili zobáky a modlili se u sloupu, jak to pomohlo?

    2. Madam, Vy to máte s těma rouškama nějaky pomatlany. Na vlastní kůži jsem se přesvědčil, že celé slavné roušky a respirátory jsou víte na co. A s těmi zobany to máte taky nějaky zmateny, chce si přečíst něco z dějin. Ty zobany nosili lékaři když šli k nemocnému morem a měli je vycpané bylinami a popř. polité alkoholem a nebo octem. A jak Vám zobák pomáhá.

  6. No, řekl bych to takhle: chtělo by to důkladně od srdce poděkovat číně. Tak důkladně, aby takovou věc už nikdy neudělali. Následky socialní politiky jednoho dítěte si musí řešit jinak než likvidací důchodců a nemocných mizerně upravenou breberkou po celé planetě (i když bych se ani nedivil, kdyby k tomu měli souhlas všelijakej rudo-zeleno-eko pomatenců z celýho světa co tvrdí že krávy moc prdí a budeme žrát kobylky protože je nás moc apod.).

    1. Ti starší s oslabeným organismem po očkování umírají rychleji. Ani u nás si nelze nevšimnout, že nějak víc mizí důchodci i lidi před důchodem ještě v plné síle. Na všemožných diskusích lidi stále víc píšou, že po vakcinaci jim z ničeho nic bez zjevné příčiny zemřel příbuzný. Vážné zdravotní problémy má i zpěvačka Zagorová. Média sice tvrdí, že prý trpí postkovidovým syndromem, ale že v dubnu podstoupila vakcinaci proti covidu, o tom ani muk. Včera byl článek na Novinky.cz o 35 letém britském tátovi tří malých dětí, který umřel ve spánku na infarkt. Děcka s mrtvým tátou tři dny žila v domění, že jen spí. Na britských alternativách koluje, že ten táta byl pár dní po očkování Pfizerem a zemřel na ucpání srdeční tepny krevní sraženinou. Krevní sraženiny jsou přitom hlavním nežádoucím účinkem vakcín proti covidu. Mám takové neblahé tušení, že jsme mocnými systematicky zabíjeni pomocí vakcín, které vlastně ani skutečnými vakcínami nejsou. To, že nás tak úporně nutí se nechat napíchat experimentální sračkou mě v tom jenom utvrzuje.

      1. Je to tak, kdysi to byla konspirace. Šlo o to, že Bill Gates se v jednom rozhovoru prořekl, že se očkováním bude snižovat lidská populace. Nikdo to tehdy moc nechápal, ale dnes to sedí. Je to naplánované a je potřeba očkování odmítnout ať už vám bude hrozit cokoli a kdokoli!

  7. On se nikdo nesmí divit, když se onemocnění na covid neléčilo a všichni odborníci v čele s prezidentem lékařské komory , ruku v ruce s parazitologem Šlégrem jen dokázali lidi tak vystrašit, že tito byli doma zalezlí. Čekalo se jen na to až to někdo dostane a rozjede tak, že nezbývá než ARO a ventilátor. Proto těch 30 000 úmrtí. Přitom byly k dispozici účinné léky za pár korun, ale ty nebyly oficiálně povolené. Někdo by za to měl nést odpovědnost. V současnosti již na to přišli a po konferenci praktických lékařů, konečně dostali rozum a nakažení se budou léčit. Dokonce i farmaceutičtí giganti překopou Ivermektín na “lidskou” verzi, samozřejmě za x – násobnou cenu a budou přesvědčovat Svět, že to je to pravé. Akorát, že je to o dva roky později, než by bylo zapotřebí.

    1. Máte plnou pravdu. Moji ženu postihl covid v únoru a to celkem jedovatě. 10 dní teploty nad 38,5° C a kašel. Naštěstí se jí ujal kamarád lékař a ihned ji nasadil léky a za 14 dní byla skoro fit. Od praktika jen po telefonu – vezměte si paralen a tím celá léčba končila a až se budete cítit lépe, tak se ozvěte. Po léčení praktikem by taky určitě skončila na JIP. Mně a syna nahnali do karantény a na testy. Oba jsme byli negativní a to jsme ve společné domácnosti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *