5. 5. 2024

18 příspěvků u článku “Miloš Zeman je na tom špatně, lékař ho vyzval k návratu do nemocnice. Bude prezident už trvale v péči lékařů?

  1. Tušíme krásné Vánoce!! Agente 00Moskva chybět nebudeš, proto po tobě nepojmenujeme u nás v České republice ani popelnici, slinatící trosko! Sbohe navždy!!

    Miloš Zeman Countdown. 1 rok, 153 dní, 7 hodin, 59 minut, 55 sekund. zbývá do vypršení druhého prezidentského mandátu Miloše Zemana.

  2. Moc se mi líbí, jak ten dobytek z demožumpy kvíčí, čím dál víc s blížícími se volbami ve správné předtuše, že opět dostanou ” na prdel” a budou muset opět zalézt pod stůl, jako spráskaní psi…

    1. Tak pokud jsem si všiml, kvičí především pan premiér. Žádné nemovitosti nemám ==> koupil jsem je legálně ==> nepoužívám offshore ==> nebyl jsem tenkrát politik, tak jsem offshore použít mohl ==> ve Francii jsem daň zaplatil ==> máte tady audit mých příjmů od renomovaných agentur ==> no některé příjmy v tom auditu nejsou. To je stejné jako s Čapákem. Byl to můj nejlepší projekt. ==> S tou firmou nemám nic společného. ==> Byl to dárek pro děti. ==> No začlenil jsem to pak do Agrofertu.

    1. Koalici SPOLU tvoří ODS, TOP 09,KDU-ČSL. spolek masového vraha Babiše ANO, volí beznadějní zkrachovalci a kolaboranti! This is true saint story my poor little boy from nowhere!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *