6. 5. 2024

24 příspěvků u článku “Dvě roušky v autě se stávají součástí povinné výbavy. A to i po skončení pandemie

  1. šmankote, kulhánek, píšou radějc vo pěstování žampionů. tomu taky nerozuměj, ale nebudou vypadat tak blbě.

  2. Nedávno se tady uvažovalo o zákazu zahalování se a maskování se. Inu časyse mění. Takže to auto jsem prostě neřídil a jako provozovatel zaplatím pokutu – bez bodů.

  3. No tak budem vozit 2 rousky v aute ale nasazovat si je nebudeme, to by jsme nemohli jet prece zpatky jen s jednou rouskou v aute…

  4. Vzhledem k tomu jak probihaly volby (minimalne v Berline) se neni moc cemu divit. Na druhou stranu je to i do budoucna asi upotrebitelne, protoze je treba zvazit i variantu, ze covid byl pouze testovaci balonek, ktery se plne osvedcil (odstranil stare, chorobne a obecne tedy snizil naklady na duchody a lekarskou peci) a jeste se na tom slusne vydelalo. Win-Win, proste nadhera. I kdyz zafungoval jak mel, presto nezvladnul zcela vyresit nasledky politiky jednoho ditete. Ani bych se moc nedivil, kdybysme dostali behem nasledujicich par roku jeste minimalne jeden takovejhle podobnej darecek, jen bude jeste trosku vykonnejsi.

  5. No, já mám pocit, že levice vedená KSČSSD, měla několikráte příležitost k nápravě. Však přinášel nám život jiné zprávy, křišťál křišťálovější než křišťal, zesměšnění pana Sobotky a to jeho vlastním guru, vládu s Marťany vedenou sexy mozkem…a v řadě neposlední ‘kdo nevolil Čssd je u mne blb’ Takže roušku číslo dvě na zadeček, neb plenu Pampers Senior pro extra velkou nálož, Vám již po roce novém ČSSZ již neproplatí.

  6. Který chytrý takový nesmysl zase vymyslel??? Ten musel fakt hodně přemýšlet, nebo má firmu na výrobu…

  7. Když vynásobíte kolik v Německu jezdí aut a vynásobíte to dvěma, krát cenou, zřejmě speciální autoroušky, tak vám výjde docela kulaté čísílko. Zase nějaký, kdo věděl, jak bezpracně vydělat….

  8. Veškeré nesmysly, které vzejdou z Německa se dřív nebo později zavedou i u nás. Kór když u vlády bude koalice německých patolízalů. Fiala byl svého času dokonce osobním pucflekem sudeckého nácka Posselta a šašci z pidistran TOP09 a KDUČSL si už hezkých pár let jezdí na sjezdy sudeťáků pro instrukce. Takže vláda spolu bude pro nás ještě mnohem horším zlem, než Babiš-Hamáčkova vláda.

  9. Dementi no. Jestli to bude u nás, tak si koupím dvě chirurgické roušky, vyválím je v blátě, uzavřu do igelitového pytlíku s kouskem jablka a zavřu do neprodyšné nádoby. Povinnost splněna, použitelnost nulová.
    A schválně jestli si policajti po čase troufnou ten pytlík otevřít, aby mohli zkontrolovat, že jsou tam ty roušky dvě:+)))
    Jinými slovy, jděte s tím do posadí, nikdy se nepodřídím. Ale zákon (tím nejhorším možným způsobem) dodržím.

    1. na takovej zákon se vysrat, protože takhle přesně kousek po kousku Německo rozpoutalo druhou světovou válku. Připosranost politiků a mlčení slušné většiny

  10. NIC NOSIT NEBUDU .NENOSIM A ZA TU PRAVDU BUDU TŘEBA VRAŽDIT!!!!!! NENARODIL JSEM SE ABYCH SE NECHAL VOJEBAVAT TAKOVYMI HAJZLY JAKO JSOU VE VLADE POD KŘÍDLY EU!!!!!

  11. Lidstvo si zaslouží vychcípat.Takové kraviny co vymýšlí člověk si nic jiného než konec na planetě Zemi nezaslouží.

    1. Problem je v tom, ze ti co by si to zaslouzili, jsou prave ti co tohle vymysli a realizuji . A co hur, jsou presvedceni o tomtez (a jsou to 2 ruzne skupiny, aby to nebylo jednoduche). Ale zaroven jsou presvedceni i o tom, ze oni jsou ti lepsi. Ty hloupejsi manipupolavetni vykonavatele (vyrazne vetsi a hlasitejsi skupina) “mysli” na planetu a na ti druzi projektujici vyvoj (a pocitajici s vhodnou manipulaci prvni skupiny) zase na vlastni naditou kapsu. Tisice let je to stejne, je jeno jestli se to jmenuje XY nabozenstvi, komunismus, greendeal, nebo jakkoli jinak.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *