27. 4. 2024

20 příspěvků u článku “Zemanovo okolí provádí asistovanou sebevraždu prezidenta, prohlásila lékařka. Dávají mu alkohol v neomezeném množství

  1. Ta ženská by se měla dobrovolně polejt benzínem a zapálit,protože má mozek zastrčený mezi nohama..Jinak to není možné co jí z té huby leze!!!!!!!!!!

    1. Co to melete ? Když nevíte zhola nic o lidské psychice, zdržte se komentáře. Pro Vás vyšetření konziliem platí také podle Vašeho vyjádřování .Vy nejste normální.

  2. Ta hradní mafie by měla dobrovolně polít benzínem a zapálit. To není možné, co jim z těch hub leze!!!

      1. Soudruhu Nofrane, vaše dějinná úloha prohranými volbami skončila. Zařaďte se za ostatní soudruhy a pochodem chod na smetiště dějin.

  3. tu starou kur.u by už měl někdo vzít krumpáčem včera to říkala jedna paní bille a spousta lidí jí fandilo říkali špína se země opic,žebráku,prostitutek!

    1. Minule jste tvrdil, že to ta paní říkala v Penny. Já jsem se tedy ještě nesetkal s tím, že by lidé při nákupu řešili nějaká veřejná prohlášení, ale možná jsou ve Vašich končinách jiné zvyklosti. Mnohem pravděpodobnější ale je, že jste si to vymyslel. Patrně jste chtěl dodat Vašemu názoru větší váhu, když už jej oslabuje vulgární slovník a značné chyby v gramatice.

  4. Ta divná ženština se nikdy netajila nenávistí k Zemanovi a teď o něj má najednou dojemnou starost. Co tak najednou.

  5. Paní Džamila se v rusku nemohla naučit ,co je to lékařská empatie, slušnost už vůbec ne. Co na to říká p.Kubek z Č.lékařské komory?
    Posláním komory je především dbát, aby její členové vykonávali své povolání odborně a v souladu s etikou. Dále zaručuje odbornost svých členů, hájí jejich práva a zájmy a chrání jejich profesní čest. Je oprávněna nad nimi vykonávat v souladu se zákonem disciplinární pravomoc. Může stanovovat podmínky k výkonu soukromé praxe svých členů.
    Dále pro ty, co ji tady schvalují ,tak hájí praktiky v Moskvě vystudovanou a aprobovanou “lékařku”. Takže používá ruské manýry.A nakonec ji sem dotáhl prezident Havel. A navic je právě ukázkou,co se v Česku může dostat do ministerského křesla.

  6. Je třeba dát najevo Hradním hochštaplerum že je čeká nehezký konec,jelikož nejednají v rámci svejch kompetencí.Doufám že budou po zásluze odměněni aspon na 3-5 let za katrem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *