29. 4. 2024

36 příspěvků u článku “Tohle už je příliš. Zfalšovaný podpis prezidenta na dokumentu, který ukázal Vondráček. Nemocnice zpochybnila i jeho návštěvu u Zemana

  1. Vojenská fakultní nemocnice Praha potvrzuje, že dnešního dne nečekaně a bez vědomí ošetřujícího lékaře přivedl kancléř Vratislav Mynář k prezidentu ČR na jednotku intenzivní péče předsedu Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky pana Radka Vondráčka,“ uvedla mluvčí ÚVN Jitka Zinke na stránkách nemocnice.
    Předpokládám, že existují kamerové záznamy a ihned by mělo být na nich ověřeno (pokud se již někdo nepostaral o jejich likvidaci) jestli skutečně Zeman Vondráčkovi listinu podepsal. Pokud nikoli, tak Vondráček musí bý ihned trestně stíhán a s ním i všichni, kdo by se na tomto podvodu podíleli.

  2. Do prdele, tak už se dohodněte aspoň na tom, jestli ten alkoholik leží na ARO nebo JIPu. Každý server píše něco jiného.

  3. Jeden za chlast prodá rusákům republiku a druhý prohlásí svoje děti za idioty aby mohl ukrást 50 miliónů. Tak hlavně choďte kolem nich po špičkách ať je nenazlobinkáte poseroutkové.

  4. Kdo ví kolik má ta mafie podepsaných prázdných papírů a co všechno teď do nich bude psát. No a Ministerstvo vnitra a policie to jenom podpoří!!

  5. Herr Zeman
    „Das ganze tschechische Volk ist eine Simulantenbande“
    já Vás léčím chinínem a klystýrem
    a Vy se nacpete vinnou klobáskou a buchtami
    zítra pěkně k marškumpačce a na cestu 2x klystýr
    ještě po 20-ti letech si vzpomenete na německé citáty
    a budete se v noci budit hrůzou,
    když si vzpomenete,
    jak jste simuloval u Dr. Zavorala :-)))

          1. Menšinová vláda nebude, Babiš předá funkci Fialovi – zdroj Novinky.cz, tupče. Klidně si to čti jak rychle chceš nebo spíš umíš.

          2. já ti řikal, aby sis to přečet pomalejc, aby to tví tři neurony nahrazují u vostatních mozek pochopily: “Premiér Andrej Babiš (ANO) se podle všeho už smířil s opoziční rolí a nebude se pokoušet sestavit svou menšinovou vládu.” tak já ti to přeložím – tohle je dedukce toho rádoby novináře – …”se podle všeho”. babiš to neřek. ten jouda si to z nějaké věty vyvodil. pochopil? protože esli ne, tak sem s tebou ztrácel čas zbytečně. ;o)) a kdo je tady tupec teďka? inženýre.

  6. Copak hradní alkáč nemá ,,ochranku”? Courá se okolo něj ,,kdekdo”, dokonce ani personál špitálu neví a nezná, to je ta nejodpornější fraška. To by nevymysleli ani na Balkáně. Zeman asi ,,pojde” jako Josif Vissarionovič, pět dní ve šračkách, na dehydrataci.

  7. V muzeu u Mohyly míru (na bojišti u Slavkova) mají nebo měli sérii zvětšených kopií Napoleonových podpisů v průběhu jeho éry, od konzulování, až po abdikaci po Waterloo. Faktem je, že fyzický a psychický stav má na podpis (jeho vzhled) dost zásadní vliv.Proto bych se dost zdržel nějakého zásadního hodnocení rozdílů mezi podpisy ve slušném zdravotním a psychickém stavu a při ležení na ARO.

  8. Dementní alkoholik za trochu chlastu podepíše cokoliv, musí být zbaven svéprávnosti!! Jestli budou čekat na svatého dyndy, dopadnou jak u Chlumce!!

  9. Premiér Andrej Babiš (ANO) se podle všeho už smířil s opoziční rolí a nebude se pokoušet sestavit svou menšinovou vládu. Není vyloučeno, že o jeho záměru už je informován také prezident Miloš Zeman. Hlavní roli v sestavování vlády tak přebírá lídr koalice Spolu, šéf ODS Petr Fiala.

    1. Někdo, kdo unáší svoje děcko ti nikdy neřekne pravdu jestli se “smířil”. Počet sígrů narůstá…Vondráček nepracuje bez instrukcí… Ve 48 taky se grázlové schovávali za alkoholikem.

  10. Každá sekretářka umí podepsat svého šéfa… Zamotávají se do toho čím dál víc. Už se těším, až budou vysvětlovat to, že nás od neděle tahali za nos. Jak dlouho ještě budou tutlat skutečnost. Všimli jste si, jak se nemocnice vždycky ohradí při náznaku zlepšení stavu prezidenta? Klobása, návštěva, nechtějí s tím Vrtěti psem nic mít. Je to horší než v Rusku, neboSev. Koreji.

  11. Co neprojde v Africe v pohodě projde v České republice, co se stále divíte, ty lidi národ akceptoval v politice, někteří je tam zvolili, lidi bez skrupulí, bez zásad , bez morálky, kteří nemají ponětí co je to demokracie, právo, spravedlnost, prezidenta už měli dávno odvolat, co si to vybral za lidi kolem sebe, nemají prověrky, prezident nedodržel zákon, a teď se nám to všechno vrací ve zlém, tak se divte…

  12. on ten případ asi splaskne podobně jako splasknula aféra s Babišákovými údajně nelegálními penězi na nákup zámečku

  13. Už začínají být všichni trapní, hlavně novináři,opravdu jak hyeny. Už jste viděli,že by na jipce nebyl trvale personál?To se memocnice zase střelila. Je to podepsané a kdyby nebylo tak to stejně bude. Karty jsou rozdané a p.Zeman s tím nic neudělá. P.Babiš už taky ví, že končí. Tak rychle předat, aťse noví předvedou. Abychom je za ten rok mohli poctivě ohodnotit.

  14. Je normálmí, že personál pracuje i jinde. Přístroje hlídají funkce lépe než jsou lidské schopnosti soudruhu. Personál tam není od toho aby hlídal zvrhlé politiky!!

    1. Asi jsi soudruhu nikdy neležel na jipce, vždy 1 osoba fyzicky přítomna. Takže pohyb osob je monitorován.

      1. Ta osoba kromě kontroly přístrojů připravuje léky, kapáky, výživu a vše potřebné pro celou směnu. Stará so hygienu prostředí, pročítá záznamy, píše záznamy, konzultuje s lékaři, řídí manipulace s pacienty a spoustu jiných věcí. Spíše je zajímavé jak se takový dacan dostane na uzavřené oddělení. Takové zamčené oddělení má přístup jedině když se zdravotní personál rozhodne návštěvu pustit. To že Mynář si dovolí pouštět lidi na černo je neslýchané a nechápu jak si to mohl dovolit. Musel vejít do místnosti zdravotního personálu a ty dveře otevřít. Udělat to obyčejný člověk, skončí v klepetech

  15. V souvislosti s touto osobou (Miloš Zeman) a jím vybranými spolupracovníky, se nedivím vůbec ničemu. “Milující” žena zde asi sehrála také nějakou roli….

  16. Také by měl být brán k zodpovědnost Vondráček, když nám tvrdil, že to Zeman před ním podepsal.

  17. Aleši Kulhánku, napsal jste prolhaný článek, OMLUVTE SE PANU PREZIDENTU, LIDEM Z HRADU A P. VONDRÁČKOVI. pOKUD TAK NEUČINÍTE PÍSEMNĚ A VEŘEJNĚ – JSTE NOVINÁŘSKÁ HYENA…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *