5. 5. 2024

19 příspěvků u článku “Je to tady. Padlo trestní oznámení kvůli padělání podpisu prezidenta Zemana. V podezření jeho nejbližší okolí

    1. Tato sněmovna padělatele vydá a vnitro ovládá mimoň Jejdáček, který už nemá důvod pomáhat těm, co ho odstřelili. Navíc Babiš zahajuje prezidentskou kampaň ve stylu čestný, slušný, férový, takže poskoka co to pohnojil ochotně hodí přes palubu a ještě na tom nahrabe body.

      1. Padělatelé mají pořád většinu, jejdáček má rozpracované kšefty a bureše k tomu potřebuje a bureš klidně bude přísahat na zdraví svých dětí a udělá podraz!!

  1. ¨No tak to podepsala jeho stará,o co jde ?jsou přece manželé jedno tělo jedna duše společná flaška,celou dobu se neprojevuje až nyní,a advokát šmejdu ji určitě dobře radil ,nebo né?

  2. Konečně vyšlo najevo, co Bureš myslel tím, že ještě uvidíme. Toho slovenskýho hajzla i s jeho hnutím by bylo třeba rozvěsit po stromech.

  3. Jojo jsme banánová republika kde je možné úplně všechno!! A kde se nikdy nic nevyšetří!! S stbakem cobolem v čele!!!

  4. Jestli bude mít ten levák nějaké světlé chvilky, dál budě dělat čurbes. Nic jiného stejně neumí.
    Vytáhněte tu 66, nežvaňte a makejte!!!

  5. chtěl bych ty, co si právě krůpli do trenek, upozornit, že když padlo (pokud padlo) trestní oznámení, eště fak neznamená, že ten podpis nebyl pravý. ;o)) blbý, co? inženýři.

  6. Proč těm klukům z Hradu furt tak nadáváte? Umíte si vůbec někdo představit jak jim asi teďka zrovna je? Jak jsou strachy posraní až za ušima že jejich anděl strážný přijde o funkci a začnou se vyšetřovat ty jejich lumpárny a podfuky. Že se nestydíte?

  7. Super , mame tady demokracii tak ano , ale at stejny dil trastu pripadne jak autorovi , tak i vyzyvateli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *