3. 5. 2024

28 příspěvků u článku “Vratislav Mynář v úzkých. Za rozvracení státu mu hrozí dvacet let vězení a propadnutí majetku

  1. No u těchto lidí bude stačit propadnutí veškerého majetku,tedy i toho převedeného na rodinu,větší trest pro ně neexistuje,na co ho živit na “Mírově”takže začnout jako nemajetný pod mostem

  2. Ve vězení bych ho vyděl rád i to propadnutí majetku mně těžší, ale věřím že s toho bude velký kulový, takovým lidem prochází kde co.

    1. urcite ne. soudruzi nahore stat vzdy drzi pohromade ….. ty nejvetsi rorvraceci nasi drahe socialisticke vlasti vzdy byli podvratne zapadni zivly placene cia.

  3. Kdyby tu měli být za rozvracení státu skutečně zavíráni lidé, kolik by běhalo po svobodě polistopadových politiků? Novinářů, ČT redaktorů? Dyť je to směšný! Copak on mohl rozvracet republiku? Jak asi? Poslal by Hradní stráž na Brusel? Nebo by nechal v Hradní zahradě vykopat letničky? A jak se rozvrací rozvrácená republika? Já ho mám na háku, ale tady se z nesmyslu dělá problém a skutečné velké problémy se zametají pod koberec. To už je všechno vyřešeno, že všichni řeší nějakýho bezvýznamnýho čičmundu? Který je nebezpečný leda sám sobě?

  4. takovýmto spekulativním způsobem se napakovali všichni hned po sametu,přihrávali si kšefty jeden druhému a kamarádům,zneužívali a zneužívají svého postavení dodnes.měli informace které se na veřejnost nikdy nedostali,a za hubičky zkupovali pozemky a domy.zářný příklad je pan arenberger se 160 nemovitostmi.

  5. Nikomu nic zlého nepřeji ale tomu to ksindlu bych těch minimalně 5 let v kriminále prál tak jako zabavení majetku – hlavně té vily v Praze jež koupil za 5.5mil.kč byť ceny v té to lokalitě podobných domu a velikosti zahrady v puvodnim stavu začinaly na 9 mil.kč !!!

  6. Hlavně používat výrazy jako “prý”, “možná”, “asi”, pak se prý novinář Kulhánek možná nemusí bát soudu a asi nedostane ani pár facek. Ale zasloužil by, zejména po dnešní tiskovce KPR.

  7. komunistum v komunistickem cesku nikdy nic nehrozilo a nehrozi.
    jo jasne ze ten pacholek byl zcela urcite soudruh…jako vsichni tam.
    ono…kdo nebyl soudruh se tam ani nedostal.

  8. A teď tu “O Smolíčkovi”….. Kdyby zavřeli všechny rozvraceče našeho státu, tak tu vlastně nemá kdo vládnout. Jo, kdyby měla tetička “kule”, tak je to strýc.
    Asi tak nějak.

  9. Jasně, vyšetřují. Už někdo viděl nebo zažil v této republice potrestání nebo odsouzení. Už se všichni probuďte. Nic takového se nikdy nestane. Policajti nebo státní zastupitelstvo to zase odloží. Všichni se téhle sebranky bojí, mají totiž moc dlouhé prsty a hlavně tyhle VIP se chrání navzájem. Jen se nám vysmívají

  10. Buďme nohama na zemi, naše soudnictví a dobrý advokát to protáhnout a najednou bude před důchodem. A nakonec to dopadne jako s Janouškem který si jezdí po horách ale přitom má propustku ze zdravotních důvodů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *