6. 5. 2024

6 příspěvků u článku “Poznejte nemocná střeva včas. 5 nečekaných příznaků, které vám řeknou, že je zle

  1. A to je po slovensky?
    To ako či poznáme ta chorá čreva?
    Tož to já jedno poznám!
    Teraz neviem ako sa volá, niečo ako Krívačiek.

    1. Blbej google překladač, párkrát přehodíte šipky z češtiny na slovenštinu a rázem zjistíte, že to funguje jako schody v Bradavicích.
      Jen tak ze srandy a v rámci trollingu, jsem do google překladače napsal jedno jméno.
      Myslel jsem, že budu trolit místního Krívačieka, ale mezitím jsem reverzním inženýrstvím zjistil, že google překladač funguje i jako překldač do staročeštiny.
      Jinak si nedovedu vysvětlit, že se z českého Kulhánka stane slovenský Krívačiek, který ale ve zpětném překladu vyjde jako Kulhavek?
      Slovo kulhavek ale už google nedokáže přeložit do žádného jiného jazyka a v češtině ani slovenštině to nedává smysl!
      Odhalí někdo tajemství Kulhánka-Krívačieka-Kulhavek?
      😀 😀

  2. Střeva a imunitu nám nejvíce poškozují neustálé negativní zprávy v médiích, neboť dlouhodobý stres je nejhorší na imunitní systém,například že budou politici nutit lidi k povinnému očkování proti Covidu,tedy momentálně proti Omicronu,na který stejně očkování nefunguje, nefungují na něj monomuklearni protilátky, což je úplně stejné jako očkování, takže Omicron napadne stejně očkované, neočkocané i ty co covid prodělali,takže celé očkování je úplně naprd,o našem zdraví bohužel rozhodují politici kterým je naše zdraví úplně ukradené, měli by zveřejnit kolík na byznysu ohledně covidu vydělali, jsou placeni z našich daní..

    1. Covid napadne očkované stejně jako neočkované. To je pravda, ale ti neočkovaní mají velkou naději, že umřou. Jste všichni vy neočkovaní připraveni na případnou a dost pravděpodobnou smrt?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *