5. 5. 2024

12 příspěvků u článku “Miliardář Radim Passer udělal ostudu v Německu. “Bezohledný šílenec” rychlostí 417 km/h ohrožoval provoz na dálnici

    1. Spíš pěkně bezohlednej ignorant, blbec by miliardy nevydělal.
      Ale radši se měl proletět helikoptérou místo Kellnera.

      1. Už tady skoro nechodím. Vím…, žádná škoda. Bezohledný ignorant? Může být. Pro někoho ano a pro jiného ne. Tedy pak i já jsem takovýmto ignorantem. Bugatti jsem nikdy neřídil a ani nebudu. Miliardář, už vůbec nejsem, ale fanda rychlé jízdy občas někde – to ano. Nebudu na sebe žalovat kolik a kde a s čím (půjčené) jsem jel. Je to však krása. A nemyslím si, že bych kohokoliv ohrožoval.

    2. Názor raketového inženýra, že pane Jiří? Co je doma v garáži? Kolo? Dacia nebo stodvacina?

  1. Už jsem to pochopil!!! Omlouvám se za svojí zabedňenost, nedošly mi všechny souvislosti, ale teď už je mi to jasné.
    Celá redakce Mixu, se zřejmě pohybuje rychlostí blízkou rychlosti světla.
    Podle Einsteinovy teorie relativity takovému objektu ubíhá čas mnohem pomaleji, než objektům s nižší rychlostí.
    Pokud by dostatečně pohotový redaktor na oběžné dráze, při rychlosti světla, napsal a odeslal článek, tak stejně dorazí s výrazným zpožděním, možná i v řádu několika měsíců (nepočítal jsem to).
    Nemám páky, abych Mix24 z této situace dostal, ale budiž vám útěchou, že máte šanci žít dost dlouho, aby vás za stovky let v našem časovém rámci zachránila pokročilá technologie.
    Nebo si za pár tisíc let srdceryvně zařvete u brněnského pohlavního orloje zapadlého v písku na pláži…
    Cením si vaší snahy a ochoty riskovat život pro vědu a třeba pro ni i zemřít v chladném vesmíru, ale když už to podstupujete, tak nám radši popište vaše zážitky z cesty časem!
    Netřeba plýtvat energií na zprávy, které tady na Zemi prožíváme v ,,reálném čase,,.
    Nevím jak dlouho už tam jste! Ale víte například o ruských jednotkách na hranicích Ukrainy, nebo o jmenování nové vlády v ČR?
    Jen se snažím o zachycení vaší polohy v časoprostoru a vyloučení teorie zimního spánku, aby vás NASA zbytečně nehledala ve vesmíru.

  2. Zřejmě někteří nezmoudří ani, i když jim táhne na důchodový věk. Smutné. Prachy pak tuto deficienci paradoxně ještě zvýrazní.

    1. Občane, definujte moudrého člověka. Je jako vy určitě. Rozhodně se budete pasovat do té role. Tak buďte dobrý dál občane. 😉

  3. Myslím si, že od toho jsou tu závodní okruhy, kam si může každý zajet a zablbnout. Brzdná dráha ze 400 km/h je cca 500 metrů a trvá 10 sekund, což je celkem dost a na běžné silnici to tak nedává moc šancí nějak smysluplně zareagovat, pokud by mu tam něco vlítlo. Na druhou stranu je to i chyba Němců, že mají neomezenou rychlost. Myslím si, že kdyby jí omezili alespoň na 250 km/h, kde u většiny běžných silnějších silničních aut beztak zasahuje omezovač, nikomu by to nevadilo a zamezili by tak testování supersportů na svých dálnicích. Každopádně o panu Passerovi si již dlouho nemyslím nic pěkného a jeho chování mě tudíž nijak nepřekvapuje. Chiron je krásné auto, ale spíše než na silnici patří do garáže, neboť za cenu kolem 80 mega se primárně jedná o investiční vůz. Na vyblbnutí stačí nějaké obyč Lamborghini nebo Ferrari.

  4. Nechte těch canců o jakési nezodpovědnosti, bezohlednosti, nesoudnosti apd. Napište něco o sobě. O nafouknuté hlavě ze závisti. Chyťte se za slintající jazyky a přestaňte se vozit ve svých mindrácích a frustracích po lidech co mají prachy. Odložte tv ovládače, vstaňte z gaučů, přestaňte si poplacávat po hrudi co jste za bomby, že si odbouchnete svých 8 někde na lince pro nadnárodku a jdete se zase válet a třeba budete moct taky prohánět nějaké brko po dálnici. A jiné příjemnosti. Nejvíce mě berou ti uvědomělí Serviláci. To vy můžete za stav současného světa, kdy lidé ztrácejí radost ze života. To kvůli vám a vašemu uvědomělému tajtrlikování. Díky za takového frajera co prožene bezpečně supersport jen tak pro radost navzdory vašim nabubřelým ksichtům a tiku v ruce na telefon s udavačskými sklony. Nejraději by jste naprášili a poplivali každého, kdo se nevměstná do těch vašich přiblblých škatulek,, správného chování”. Podivíni co vnucujete svůj životní postoj jiným za jedinný a správný.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *